DigiLog Korlátolt Felelősségű Társaság

DigiLog Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A DigiLog Consulting hatékony partner a testre szabott stratégia tanácsadásban legyen szó növekedésről, cégfelvásárlásról, digitalizációról, üzleti modellváltásról, tőkebevonásról, generáció váltásról vagy éppen válságmenedzselésről. Külön kímélnénk a logisztikai és ezen belül a közúti fuvarozáshoz kapcsolódó két évtizedes tapasztalatunkat is. Változatos módszerekkel támogatjuk partnereinket, hogy elérjék üzleti céljaikat és ehhez sikeresen alkalmazzuk a stratégiai tanácsadás, a coaching és a mentoring eszközöket egyaránt. Fejlesszük vállalkozást közösen!

Temékeink

Esettanulmány

A partner cég egy nemzetközi fuvarozással foglakozó családi méretű vállalat, ahol a könyvelésen kívül minden folytat manuálisan, analóg módon volt kezelve illetve nyilvántartva. A munkatársakat a tulajdonos szóban irányította.
A nemzetközi versenyhelyzet fokozódásával a vállakozás elveszítette versenyképességét és eredménye veszteségbe fordult. A tulajdonosok szerették volna visszanyerni a versenyképességüket és modernizálni a céget.
A tulajdonosok céljai alapján közösen elkészítettük a vállakozás üzleti stratégiáját. Ehhez azonosítottuk a célpiacokat és az elérendő ügyfélkört. Ezek ismeretében kiválasztottuk az optimális üzleti modellt és annak működtetéséhez szükséges leghatékonyabb eszközöket (pl kamionok, pótkocsik, telematikai eszközök) és megoldásokat ( telematikai szoftverek, fuvarbörzék, megbízás nyilvántartó megoldás stb)
A vállakozás 1 évvel a változásokat követően újra profitábilisan működött a helyreállt versenyképességének köszönhetően ( kisebb üzemanyag-fogyasztás, alacsonyabb veszteségidők, hatékonyabb létszám felhasználás)