Marketing Soul Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Marketing Soul Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

...Hitvallásunk az, hogy egyedit alkossunk, ami eredményeket hoz. Neked. Komplex szolgáltatási palettánkkal segítjük Vállalkozásod mindennapjait egy egyszerű arculat elkészítésétől kezdve, egészen egy professzionális weboldal, honlap fejlesztésén át, a komplex marketing kivitelezésig. A három terület, marketing, design, és webfejlesztés szorosan összefügg, hiszen, ha minőséget és eredményeket kívánunk elérni, akkor egyik sem létezhet a másik nélkül. A Te kezedben a döntés. Böngéssz oldalaink között, tegyél próbára Minket.

Temékeink

Esettanulmány

A Kardos Kürtőskalács vezetője Kardos Tímea termékfejlesztésének köszönhetően új terméket kíván a piacra dobni. Alap ötlete, hogy a 2015-ös évben hungarikummá nyilvánított kürtőskalácsot kívánja instant MIX formájában elkészíteni úgy, hogy az megtartsa az autentikus vonalat ezzel kiszolgálva a külföldi és hazai kürtőskalács sütő vállalkozásokat és az általános kereskedelmi forgalmat. A minden egyben instant mix sajátossága, hogy minden megtalálható benne, kizárólag víz hozzáadásával készíthető eredeti kürtőskalács tészta, mely minőségében, íz és illatvilágában teljesen megfelel az eredeti kalácsnak. A feladatunk az volt. hogy vintage stílusra álmodjuk meg a Kardos Kürtőskalács új divíziójának, a Sweeternek grafikai egységeit (arculat, csaomgolás, stb.) és webáruházának arculatát, felépítését és végezzük el a webáruház fejlesztését, tartalmi szövegezését is, ezzel támogatva a vállalkozás minőségi online jelenlétét és növelve az eladások sikerességét.
Az alapvető üzleti probléma az volt, hogy a vállalkozás teljesen új a piacon. A legfontosabb feladat az volt, hogy minőségében tudjuk visszaadni a sweeter és a kürtőskalács motívumvilágát, ars poeticáját. Fő feladatunk volt a logó és az ehhez kapcsolódó grafikai anyagok elkészítése (névjegykártya, levélpapír stb.) A következő nagy feladatunk a webáruház elkészítése volt, hogy a termékeket reprezentatívan tudjuk publikálni a külvilág felé.
AZ új arculat elkészítéséhez grafikai tervezést és próba modellezést használtunk Adobe Photoshop és Illustrator programmal. Az elkészült logót véleménykutatásra küldtük, ahol 94%-os tetszési rátát hozott. A webáruház elkészítése kapcsán a seo eredményeink 91%-os visszacsatolást hoztak és prosperáló rendelési eredményeket. A fejlesztés során egyedi php alapú keretrendszert alkalmaztunk.