DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Győr-Moson-Sopron megye, Somogy megye, Tolna megye

Cégbemutató

A DIGISTAR Kft. közvetlenül 11 éve, közvetve 25 éve van jelen az IT piacon. Ez idő alatt céltudatosan fejlődött, így lett a régió legnagyobb informatikai és irodatechnikai kereskedelmi és szolgáltató cége. A DIGISTAR Kft. folyamatosan több, mint 4 000 eseti és 1000 feletti szerződéses partnerrel áll kapcsolatban.
Hosszú távú üzletpolitikánk, hogy a DIGISTAR Kft. ebben a gyorsan változó gazdasági környezetben is megbízható partner legyen. Ennek érdekében a régió legmagasabban képzett szakembergárdáját foglalkoztatjuk. Mérnökeink folyamatos gyártói képzésekben részesülnek, tudásukról, naprakészségükről nap, mint nap számot adnak.
Munkafolyamatainkat és környezettudatos működésünket ISO 9001; ISO 14001 minőségirányítási elvek szerint alakítjuk. Ennek a szemléletnek köszönhetően bíznak bennünk a piacvezető, nemzetközi IT és Irodatechnikai gyártók, akik cégünket választották viszonteladójuknak, kiemelt partnerüknek. Gyártói partnereink segítségével az IT és az irodatechnika területén is megbízható, minőségi eszközöket, kiváló megoldásokat tudunk szállítani, legyen szó eszközbeszerzésről (központosított közbeszerzés keretében is), eszközök üzemeltetéséről, vagy egy ad-hoc probléma megoldásáról.
A Digistar Kft. a régióban egyedülálló módon hosszú évek óta kizárólagos képviselete a két vezető irodatechnikaieszközöket gyártó világmárkának, a Konica Minolta-nak és a Xerox-nak.
Kiemelt partnere, képviselője a HP-nak; Samsung-nak; Lenovo-nak; Dell-nek; Epson-nak; ESETsoft-nak; Netasq-nak és a Microsoft-nak.

Esettanulmány

Ügyfelünk egy Dél-Dunántúli székhellyel rendelkező pénzintézet, mely 28 fiókteleppel rendelkezik. Minden telepen igénybe vesznek nyomtatási szolgáltatást, az optimalizáció előtt átlagosan 4,6 géppel rendelkeztek telephelyenként.
Nyomtatási folyamatok optimalizálása, ezáltal a nyomtatáshoz kapcsolódó költségek csökkentése.
Az optimalizálás során a 130 db-os nyomtató flottát sikerült 50 db-ra csökkenteni. A korszerűbb, nagyobb teherbírású és energiatakarékosabb gépek révén csökkentek a nyomtatási költségek, továbbá a nyomtatók mennyiségének csökkentésével energiafogyasztás terén is jelentős megtakarítások érhetők el a jövőben.