Bit Soft HU Korlátolt Felelősségű Társaság

Bit Soft HU Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Teljes körű szoftver és hardver szolgáltatást és karbantartást kínálunk szálloda- és vendéglátóipari ágazatok számára, a hét minden napján napi 24 órás támogatással.

Esettanulmány

Hotel Múzeum Budapest lobby bár digitalizálása

A népszerű 104 szobás négy csillagos belvárosi szálloda több évtizede fogadja a vendégeket elegáns kialakítású épületében. A vendégek számára többek között a szállodai lobby bár is kínál különböző szolgáltatásokat (mint pl. étel, ital, és kávé), amely korszerű megoldás hiányában a munkafolymatokat lassúvá és körölményessé tette, így akár a vendégélményt is befolyásolhatta. A szálloda üzemeltetője erre a problémára keresett komplex, könnyen kezelhető és biztonságos megoldást.
A lobby bár munkáját megnehezítette egy értékesítési szoftver és kassza (POS) hiánya. A munka elavult módszerek miatt pontatlanságot eredményezett és az üzemeltetés gördulékenységét akadályozta. A megvalósult forgalom kézi rögzítése esetekben akár közvetlenül a vendégélményre is hatást gyakorolt .
Több termékajánlat közül a Breeze éttermi szoftverre és KeepApp készletkezelő rendszerre esett a választás. A létrejött együttműködés a kereslet és kínálat klasszikus találkozása.
Saját fejlesztésű felhőalapú szoftverünk és készletkezelő rendszerünk költséghatékony komplex megoldást nyújtott. A rendelési forgalom automatizálásra került, a készletmozgás pedig átlátható és pontos lett, felhőalapú technológia révén pedig az adat és a munka mobilissá és biztonsággossá vált.
Néhány pontban az elért előnyökről:
• gyorsított rendelésfelvétel,
• szobára terhelés,
• készletmozgás monitoring,
• riportolás,
• esetleges új beruházás esetén további modulok beüzemeltetésének lehetősége (konyhai rendeléskezelő, házhozszállítási alkalmazás, e-commerce megoldás)

Weboldal: