BERE - NET KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (konzorciumban EUSTIL Kft.)

BERE - NET KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (konzorciumban EUSTIL Kft.)

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk fő tevékenysége az egyedi online rendszerek fejlesztése. Az elmúlt évek során több tucat egyedi fejlesztésű webáruház, weboldal, felhő alapú rendszer, mobil alkalmazás fejlesztésében vettünk részt. A cég marketingszemléletének köszönhetően az elkészült projekteket nyomon követjük, így a fejlesztést követően, vagy azokkal párhuzamosan részt veszünk az online marketing tervek kialakításában, hirdetések felügyeletében. Irodánk Nyíregyháza belvárosában található, ahonnan a munkavégzés jelentős része folyik, így ügyfeleink nagy része Nyíregyháza és térségében található.

Esettanulmány

Ezen ügyfél főtevékenysége a játék kis és nagykereskedelem. Több telephellyel rendelkezik az ország egész területén. Fejlesztéseinkkel egy gördülékenyen és automatizáltan működő e-kereskdelemi rendszert készítettünk, mely 100%-ban vállalkozásukhoz alkalmazkodik. A projekt sikeres volt, rendszerünk által az ügyfél elmondása szerint kézzelfogható növekedést értek el.
Az ügyfél egy elavult informatikai rendszerrel rendelkezett, mely nem felelt meg a mai kor elvárásainak több szempontból sem. A webáruház nem megfelelően jelent meg a modern technikai eszközökön (mobiltelefon, táblagép), rossz pozíciókat ért el az internetes keresőkben, számos felesleges adminisztrációs feladattal járt egy megrendelés kezelése, lebonyolítása. Manuálisan történt a számlázás, a futárszolgálat felé történő adattovábbítás. A termékek kezelése és a több webáruház üzemeltetése nagyon terhelte a vállalkozás kapacitását. A munkafolyamat nem volt eléggé hatékony.
Az általunk fejlesztett egyedi rendszer teljes egészében megreformálta a vállalkozás e-kereskedelmi tevékenységét. Az ügyfeleik a legmodernebb eszközökön is egységes megjelenésben érhetik el webáruházukat, egy átláthatóbb adminisztrációs felületet kaptak megrendeléseik kezelésére, statisztikáik nyomon követésére. A számlázás, valamint a kiszállítandó termékek átadása a futárszolgálat részére már egy kattintással történik.
A rendszer jól szerepel a legnagyobb internetes keresőkben és egy felhasználóbarátabb felületet kaptak mind a vásárlói, mind a rendszer üzemeltetői.
A fejlesztést követően vállalkozásuk bevétele egyértelműen növekedett, növekszik, munkafolyamataik egyszerűsödtek, felszabadult kapacitásaikat más területekre tudták csoportosítani, mellyel tovább növelhetik vállalkozásuk hatékonyságát.