Commade Software Kft.

Commade Software Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Kereskedelmi, termelési, könyvelő, bérszámfejtő és munkaügyi rendszerek

Temékeink

Esettanulmány

Az Ezüsthajó Kft. kamion felszerelések nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik. Öt nagyvárosban rendelkezik telephellyel: Budapest, Debrecen, Győr, Pécs és Szeged.
A régi kereskedelmi rendszeren a telephelyek elkülönített adatbázisokkal dolgozik. A rendszer elavult, DOS alapon működik. Az adatbáziskezelő a növekvő adatmennyiséggel is egyre nehezebben boldogul. Az információk kinyerése nehézkes. Nincs közvetlen kapcsolat webáruházzal.
Az új rendszer egy központi szerveren működik a Budapesti BIX központban. Az összes telephely erre csatlakozik interneten keresztül. A kirendeltségek látják egymás adatait. A régi rendszer összes hibáját sikerült orvosolni.