FEED SAFETY Tanácsadó és Szolgáltató Betéti Társaság

FEED SAFETY Tanácsadó és Szolgáltató Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A FEED SAFETY egy dinamikusan növő magyar vállalkozás, melynek célja, hogy megkönnyítse a takarmányiparban működő vállalkozások mindennapjait. Teljes körű, magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk a mezőgazdasági lánc minden szereplője számára, a termelőktől a kereskedelmi és szállítmányozási cégeken át, a takarmány előállító, olajfinomító és etanol üzemekig bezárólag. Tagjai vagyunk a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetségének és rendszeresen tartunk előadásokat Agrár Egyetemeken a takarmánybiztonságról és a minőségi takarmánygyártásról.
Célunk, hogy javítsuk Partnereink tevékenységét mind minőségi, mind hatékonysági szempontból többek között az alábbi szolgáltatásainkkal:
• Tanácsadás és képzések nemzetközi minőség- és takarmány biztonsági rendszer szabványok kiépítésében és fenntartásában;
• Műszaki tanácsadás;
• TakarmányŐR® szoftver;
• Takarmánykeverő üzemek tervezése, építése és felújítása;
• Gyógyszermentes premixek gyártása és forgalmazása;
• Tak

Esettanulmány

A Baromfi-Coop Kft a Master Good cégcsoport tagja. A cégcsoport 100 %-ban a Bárány család tulajdonában van. A cégcsoport a hazai baromfiipar legnagyobb baromfi integrációja. A cégcsoport tulajdonában van több vágóhíd pld Sága és a Kisvárdai vágóhíd. a Baromfi Coop Kft-nek 2 db takarmánykeverő üzeme van. Ezen takarmány üzemekből szolgálja ki takarmánnyal az integráción belüli telepeket.
Bárány László Úr 2007 decemberében keresett meg a takarmánykeverő üzemek termékbiztonsági rendszereinek kialakításával kapcsolatban. . 2008 január elején egy Angliából érkezett auditor auditálta a Baromfi-Coop Kft takarmánykeverő üzemeit. Az audit sikerességén múlott a Baromfi-Coop Kft üzleti fejlődése.
A termékbiztonsági rendszer kialakításával lehetősége adódott a Baromfi-Coop Kft-nek az auditon való megfelelésnek. A rendszer kialakítása során felmerült az igény az általunk képviselt TakarmányŐr program bevezetésére.
Az angliai beszállítási lehetőség miatt a teljes nyomonkövethetőséget kellett biztosítani a takarmányalapanyag beszerzéstől a takarmánygyártáson keresztül, egészen a vágóhídig. A Kft.-nek a takarmánygyártásra 2007-ben nem volt olyan nyilvántartási rendszere, mely ezt a szigorú előírásoknak megfeleljen.
A kialakított termékbiztonsági dokumentáció rendszer a TakarmányŐr program segítségével ezen hiányosságot megoldotta, és az angliai auditor január elején jóváhagyta a takarmánykeverő és ez által a cég beszállítást a tulajdonosok által elérni kívánt piacokra.