BEMIND Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

BEMIND Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Somogy megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye

Cégbemutató

Online marketing ügynökségként működünk, főbb szolgáltatásaink: Online marketing stratégia készítés és megvalósítás. Online hirdetési kampányok tervezése és megvalósítása Google Adwords és Facebook felületeken. Social média felültek kezelése, elsősorban Facebook és Instagram rajongói oldalak, valamint Youtube csatornák. Web és nyomtatott grafikai tervezés. Weboldal fejlesztés. A cég működése ország, piaci helyzete stabil, megítélése pozitív.

Esettanulmány

Kürt Zrt.: Az információ védelmére, az adatvesztések- és lopások megelőzésére és az elveszett adatok helyreállítására specializálódott nemzetközi vállalatcsoport. Immár 25 éve – magyar tulajdonban lévő vállalkozásból indulva – keresi a megoldást ezekre a mindannyiunkat érintő kihívásokra.

BEMIND: 2013 óta a Kürt Zrt. online marketing ügynöksége


A Kürt Zrt. elismertsége egyre magasabb elvárásokat támaszt a céggel szemben. A vállaltnál dolgozó innovatív szemléletű, kimagasló tudású szakembergárdának köszönhetően mára az adatmentés világának egyik vezető szereplője lett. Ehhez szervesen hozzátartozik, hogy az online jelenlétük is minőségi legyen: naprakész, aktív és marketing szempontból is profi módon tervezett. Így lett közös célunk ez utóbbi megvalósítása, folyamatos- és bizalmi alapokra épülő munkakapcsolat kialakítása.


Sikeres együttműködésünk tükre egy biztonságos és felhasználóbarát weboldal. Egy olyan honlap, amely első az adatmentésben, és első a keresési trendek alapján is. Azaz látható, elérhető, használható és releváns. Illetve több alkalommal valósítottunk meg együtt különböző szolgáltatás-értékesítési- és márkaépítési marketing kampányokat.