Halasi Számítástechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Halasi Számítástechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2014 márciusában alapult, de több éves tapasztalattal rendelkezik. A vállalkozást 2 fővel kezdtük, mára azonban már 4 fővel dolgozunk és további bővítést tervezünk.

3 fő profilunk is van:
- nyomtatástechnika: fénymásolók bérbeadása, karbantartása, értékesítése, kellékanyagok beszerzése, meglévő nyomtatók szervizelése
- webes szolgáltatások: weboldalak, webshopok készítése és karbantartása, közösségi média management
- számítástechnika: rendszergazdai szolgáltatások (munkaállomások karbantartása , hálózatépítés/felügyelet, hibaelhárítás), számítástechnikai eszközök kiskereskedelme, szervizelése

Esettanulmány

A Vadkert Komszolg Kft. Soltvadkert város cége. Ők végzik a városgazdálkodást, a piac üzemeltetését, a Vadkerti-tó működtetését és az ingatlanok hasznosítását is, köztük a 2019-ben felújított Fekete Villa Panziót is.
A 2019-ben, pályázati pénzből felújított Fekete Villa Panzió nevű szálláshelynek szükségessé vált egy weboldal is.

Abban az évben, augusztus végén kerestek meg minket azzal, hogy készítsünk záros határidőn belül egy modern, tájékoztató jellegű weboldalt, amely a pályázati feltételeknek is megfelel.

Ez azt jelentette, hogy az oldalnak mobilbarátnak kellett lennie, a pályázati kötelező elemeket az előírt helyeken és módon fel kellett tüntetni, valamint minden hasznos információt meg kellett jeleníteni, amely a szállás után érdeklődőket érintheti.

Egy személyes találkozón részletesen megbeszéltük az elképzeléseket. Nagyon ritka eset, amikor az ügyfél pontosan tudja, hogy mit szeretne, nem akarja túlbonyolítani, és már az első alkalomra felkészül a feltöltendő anyagokkal. Ebben az esetben viszont így volt.

A megbeszélésen kialakítottunk egy tervezett oldalstruktúrát a feltölteni kívánt adatok alapján. Már ekkor megkaptunk sok információt, ami alapján ki tudtuk alakítani az elrendezést és a designt.

Utána még emailben kaptunk több menühöz (jó minőségű, profi!) képeket, illetve néhány szöveges kiegészítést.

Így valóban gyorsan, mindösszesen 2 hét alatt tudtuk elkészíteni a panzió oldalát, ami illeszkedik annak modern stílusához és a pályázati feltételeknek is megfelel.

Azóta a Soltvadkerten szállást keresők már itt is tudnak tájékozódni az árakról és a lehetőségekről, közvetlenül tudják felvenni a kapcsolatot a panziót üzemeltető személyzettel.