ISUCOMP Kft.

ISUCOMP Kft.

Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye

Cégbemutató

Cégünk 2015 óta van jelen a számítástechnikai piacon, alapítója Pukli László, 2003 óta foglalkozik informatikával. Tapasztalataink és szakértelmünkre építve vállaljuk cégek informatikai rendszerének üzemeltetését.
IT felmérések, teljes informatikai rendszer kiépítése, meglévő rendszerek optimalizálása, hálózati eszközök telepítése, konfigurálása, operációs rendszerek újratelepítése, frissítése, hardver meghibásodás esetén hiba megállapítása, hardver beszerzése, cseréje, adatok mentése, NAS beüzemelése, vírusirtó telepítése, beüzemelése, szoftver hardver szaktanácsadás.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk korszerűsítés céljából keresett fel minket, hogy a településen élők ( közel 4000 lakos) egészségügyi ellátását gördülékenyen tudják biztosítani és ehhez szükség volt az informatikai eszközök cseréjére.
A Tolna megyei település elavult orvosi informatikai eszközök modernizációjára adtunk javaslatot. A háziorvosi, házi gyermekorvosi, illetve a védőnői ellátásoknak több kisebb- nagyobb informatikai eszközökre volt szükségük. Korszerűsítve lett, a számítógép- parkot lecseréltük laptopokra, amelyekkel a mindennapi munka meg lett könnyítve. Az elavult nyomtatókat lecseréltük orvosi receptek nyomtatására is alkalmas eszközre.


A rendszereik megbízhatóvá váltak, gyors és hatékony munkavégzést tudnak végre hajtani az új eszközöknek köszönhetően.