E-SZOFTVER Korlátolt Felelősségű Társaság

E-SZOFTVER Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Komplett Ügyvitel, beépített CRM kezeléssel, webáruház kapcsolattal: Windows, iOS, Android és Macintosh klienssel. Egyedülálló mobilalkalmazás, amin keresztül számlázni, megrendelést felvenni, nyomtatni lehet (mobilnyomtatóra is). Használható a szerviz modul is munkalapok felvitelére, javítások rögzítésére. Üzletkötők pedig a túratervet végigkísérve dokumentálhatják a napi boltlátogatásokat, rendelésfelvitelt, az autójukban lévő készletet.

Esettanulmány

2016 májusától E - cigaretta termékek és az ezzel kapcsolatos kiegészítők a Nemzeti Dohány boltokban kerülhetnek kiskereskedelmi forgalomba.

Ennek beszállításával kezdett el foglalkozni a Beck Trade Kft. és üzletkötők, területi képviselők terítik a termékeket 3 dél-dunántúli megyénkben.

Ügyvezetőjük már a vállalkozás indulásakor felismerte hogy az a hagyományos üzletkötős értékesítési módszer, miszerint:

Az üzletkötőik laptopokkal érkeznek a helyszínekre ahol a felvett rendeléseket és kiadott szállítóleveleket kézi tömbökben tollal kitöltögetik és leadják a központban ahol megpróbálják kisilabizálni a különböző kézírásokat és egyesével felviszik az új partnereket, a megrendeléseket, és számlákat készítenek belőle, jó esetben minden délutánjukat, estéjüket erre a munkafolyamatra szánva, a mai felgyorsult világunkban már nem müködő képes és rengeteg hibázási lehetőséget és feleslegesen elpocsékolt munkaidőt okoz a kollégáknak.
Ügyvezetőjük ennek megfelelően a következő munkafolyamatokra keresett gyors, egyedi és hosszútávú szoftveres megoldást:

- Mobilitás - tabletre írt mobilalkalmazás

- helyszíni bizonylatolás - Bluetooth mobilnyomtatókon

- költség hatékonyság

- a kollégák kontrollálása

- az ügyviteli folyamatok egy rendszerben láthatósága.

Ekkor talált rá az E-Szoftver Kft. számlázó és ügyviteli rendszerére. A program demó verziójának letöltése és kipróbálása után hamar eldöntötte, hogy személyesen szeretne találkozni a fejlesztőkkel ahol el tudja mondani vágyait az értékesítési folyamataik modernizálásával kapcsolatban. Volt egy jó pár egyedi kérése és elképzelése is, de a szűk határidő ellenére, a programozók, rugalmasan és gyorsan elvégezték azokat a testreszabásokat és változtatásokat melynek segítségével a folyamatok már pontosan úgy működnek ahogy azt előre elképzelte.

Logisztikai vezetőjük este elkészíti a túraterveket a kollégák számára, a szoftver segítségével.

tudják hogy hol végezték el már a kijelölt feladatot.

Egy tablettel a kezükben és az övükön egy mobil nyomtatóval megérkeznek a helyszínre, itt a mobilalkalmazás gyorsfelvitel menüjének segítségével már látják az aktuális ügyfél vásárlási szokásait és a trafik vezetőjével egyeztetve gyorsan és hatékonyan felveszik a megrendelést.

A náluk lévő termékeket rögtön ki is számlázzák és a bizonylatokat ki is tudják nyomtatni.