GREENWARE Betéti Társaság

GREENWARE Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A legmodernebb eszközökkel és módszerekkel – mellébeszélés nélkül – igyekszünk az ügyfeleink igényeit közösen megérteni és támogatni őket az online kereskedelemben.

Temékeink

Esettanulmány

Az egyéni vállalkozóktól a több száz fős cégek támogatása e-kereskedelmi szolgáltatásokkal, függetlenül a tevékenységüktől. Szolgáltatásainkat a két népszerű webáruház platformhoz kínáljuk: hazai piacra Shoprenter alapon, míg a nemzetközi piacra Shopify alapra.
Webshop készítés és arculattervezés:
Egyedi arculatú Shoprenter vagy Shopify webshop motorra épített webáruházak tervezése és kivitelezése.

Webshop termékfeltöltés:
A beszállítóktól a saját webshopig kiépített automatizált rendszer, mely megoldja a napi termékkészlet frissítést, új termékek feltöltését és a kifutó termékek kezelését. Lehetőséget biztosít részben vagy egészben egy dropshipping webáruház létrehozásában is.

Automatizált webes szolgáltatások és integrációk:
Gyakori az igény a webshop tulajdonosok számára, hogy olyan további szolgáltatásra van szükségük, amiket a jelenlegi webshopjuk nem támogat, ilyenek lehetnek például a riportoló rendszerek és külső szolgáltatókkal való integrációk is.

Egyedi webshop modul fejlesztések:
Az e-kereskedelem sokrétű szereplői miatt, gyakori az igény a saját piachoz finomhangolt webáruházak kialakítása. Ezek jellemzően valamilyen egyedi modul fejlesztési igényként jelentkeznek mint például: Kalkulátorok, időpontfoglaló rendszerek stb.

Márkaépítés:
Célunk az e-kereskedelemre lépés segítése és támogatása. A korszerű és működő trendek aktualizálása, személyre szabása és online márkaépítése.

Online konverzió és felhasználói élmény növelése:
Fejlesztéseink segítik a vásárlók jobb tájékozódását a webáruházon és keresőoptimalizálással a jobb találati esélyek megalapozását.

Online folyamat optimalizálás:
Automatizmusaink leveszik a vállalkozásokról a több órás rutinok terheit és hibalehetőségeit.