ClearVis PMS Korlátolt Felelősségű Társaság

ClearVis PMS Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A ClearVis PMS Kft. kifejezetten optikák részére készít kereskedelmi rendszert, mely átláthatóvá teszi a működést, egyszerűsíti a kommunikációt és kiváltja a papír alapú adatkezelést.

Esettanulmány

A Reider Optika Veszprém városának 10 főt foglalkoztató patinás optikája kiváló szakemberekkel, kiemelkedő vizsgálati műszerezettséggel. Tevékenységük tartalmazza a látásvizsgálatot, szemüvegkészítést és kontaktlencse illesztést is.
A meglévő, elavult, magyar jogszabályi környezethez nem illeszkedő kereskedelmi rendszer leváltása, az új rendszer integrálása az optikában található mérőműszerekkel, illetve a meglévő rendszer által nem kezelt folyamatok támogatása informatikai megoldásokkal.
A clearvis.io rendszer EESZT akkreditált látásvizsgálati modulját az optika saját, egyedi vizsgálati protokolljának megfelelően állítottuk be és a telepített Clearvis.io DataGate eszköz segítségével a műszerek mérési eredményei azonnal megjelennek a vizsgálati lapon. A vizsgálati eredmények alapján az eladótérben található számítógépeken és táblagépeken lehetséges ajánlatot adni és a rendelést rögzíteni. A számlázóprogramokhoz (Billingo, Számlázz.hu) való integráció biztosítja az előlegek, számlák, egészségpénztári számlák kezelését és a napi pénzforgalom átláthatóságát.

A cleavis.io Fókusz díjcsomagban foglalt lencse, kontaktlencse és keretkatalógusok csökkentették a bolti termékadmininisztrációt, egyszerűsítették a bevételezés folyamatát. Az üzletben található ékszercímke nyomtatóval a clearvis.io rendszerből egy kattintással készülnek a vonalkódot is tartalmazó árcímkék a keretekre és napszemüvegre.

A rendszer bevezetésével a rendelések, számlák, jótállási jegyek és vizsgálati eredmények egy kattintással emailben is kiküldhetőek az ügyfeleknek és az adatkezelési hozzájárulásokat a rendszer elektronikusan tárolja táblagépen történő aláírást követően, a GDPR szabályoknak megfelelően.