Last-Mile Telekommunikációs Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Last-Mile Telekommunikációs Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Baranya megye

Cégbemutató

2007-ben alakult a vállalkozás, melyet belföldi magánszemélyek hoztak létre. Fő tevékenységünk Vezeték nélküli internet szolgáltatás kiépítése és üzemeltetése, ezen felül vállalunk IP alapú szolgáltatások bevezetését, Web Hosting szolgáltatást is. Mára a megyében jelentős piaci erővel rendelkezünk, Mintegy 50 településen vagyunk jelen. Kiszolgáljuk a helyi lakosság és vállalkozói réteg informatikai igényeit.

Esettanulmány

Partnerünk Pécsi vállalkozás, akik rendszergazdai feladatokat látnak el kis és középvállalkozások részére. Dinamikusan fejlődő cég 20 éve indult el a piacon, és azóta egyre bővül.
Kezdetekben 3-4 fővel induló vállalkozás ma már majd 20 fővel biztosít informatikai szakértelmet a vállalkozások számára.
A bővülő csapatnak megfelelő minőségű és biztonságú internet szolgáltatásra volt szüksége, ezért kerestek meg minket. 2011 óta vagyunk egymás partnerei, mindkét fél megelégedésére.
A megnövekedett igényeknek kell megfelelnünk, hiszen a több ember nagyobb sávszélességű internet szolgáltatást is igényel. Ennek eléréséhez folyamatosan fejlesztjük eszközeinket, hogy a legnagyobb hatásfokú elérést tudjuk biztosítani az összes partnerünknek.
A megemelt sebességgel és a Virtuális Privat server segítségével biztonságosabb és gyorsabb elérést biztosítunk számukra, akik ennek köszönhetően az saját ügyfeleiknek tudnak segíteni az Ő problémáik megoldásában.