CX-Ray Korlátolt Felelősségű Társaság

CX-Ray Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A CX-Ray szoftveres megoldásai a HR-t és vezetőket érintő kihívásokban segítenek: teljesítményértékelésben, kulcsemberek azonosításában, munkaerő megtartásában, fluktuáció menedzsmentben. A riportok, benchmarkok, szakmai legjobb gyakorlat gyűjtemények támogatják a döntéshozókat az akciótervek kidolgozásában és a megvalósításban.

Temékeink

Esettanulmány

A vállalat két üzletággal rendelkezik. Egyrészt egy mérnöki tevékenységet magába foglaló divízióval, ahol épületek tervezésén, kivitelezésén át egészen az acélszerkezetek, hajók és a vasbeton szerkezetek gyártásával is foglalkoznak. Másrészt egy gazdasági szolgáltatású üzletágat üzemeltetnek, ahol leginkább ingatlanüzemeltetéssel foglalkoznak.
A vállalat megközelítőleg 1200 munkatárssal rendelkezik.
A vállalatnál eddig papír és excel alapú teljesítményértékelést használtak, ahol több hónapnyi munkája ment el azzal a HR-nek, hogy digitális platformja bevigye az adatokat és abból különböző exceles kimutatásokat készítsen.
Ez rengeteg adminisztratív feladattal, sok szervezéssel és pontatlansággal is járt.
A vállalat 1200 munkatársának bevonásával online, felhőalapú kompetencia- és célértékelési modullal felvértezett teljesítményértékelési rendszert vezettünk be.
Az eredmények képzési és fejlesztési program kidolgozásához és prémium kifizetésekhez használták fel. A projekt részeként teljesítményértékelési analitikák kidolgozására is sor került, amelyek bemutatták a legmagasabbra értékelt kollégákat és a különböző értékelői szokásokat. A projekt része volt a vezetői kompetencia értékelés elvégzése is, amelynek részeként vezetők kaptak visszajelzést felettestől, beosztottól, munkatársaktól érkező visszajelzések alapján.

A vállalatnál 2020-tól a CX-Ray platformján menedzselik a célkitűzést és értékelést is.