Computer Controls Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Computer Controls Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A svájci központú Computer Controls csoport tagjaként olyan népszerű gyártók hazai képviseletét látjuk el, mint az Altium vagy a Dassault Systemes csoporthoz tartozó SOLIDWORKS.

Kínálatunkban a NYÁK tervezés első lépésétől a szimuláción át a gyártáselőkészítésig számos személyre szabott megoldás található. Emellett otthonosan mozgunk olyan fejlett hardvertesztelési és szoftverfejlesztési megoldásokban, mint a JTAG Boundary Scan vagy a Arm Cortex-M alapú mikrokontrollerekre szabott Keil-MDK.

Olyan innovatív elektronikai fejlesztő- és gyártó cégekkel dolgozunk együtt, akik elkötelezettek a jövő technológiái iránt.

Sokéves tapasztalatunknak és a magyar piac mély ismeretének köszönhetően nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, de a tervezés egyes lépéseiben is számíthat ránk: tanfolyamokkal, konzultációval és saját tervezőcsapatunkkal támogatjuk az Ön sikerét.

Büszkék vagyunk rá, hogy számos innovatív céget támogatunk világszerte termékekkel, szoftverekkel és szakmai tanácsadás

Esettanulmány

Mérőműszer gyártással foglalkozó vidéki Kft. 15-20 munkavállalóval, folyamatosan növekvő árbevétellel és termékportfólióval. Szerette volna kielégíteni az ügyfelektől érkező folyamatos termékfejlesztésre vonatkozó igényeket, melyet csak egy professzionális 3D CAD tervezőszoftverrel tudott megtenni.
Termék miniatürizálása, gyárthatóság biztosítása és működés szimulációja.
A szoftver bevezetésével a termék megvalósítható és gyártható lett, valamint a működést előre szimulálni tudta a cég, így gyorsabban kerülhetett piacra a termék.