4sys Kft

4sys Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

2015-ben alapított, magyar tulajdonú cég. Fő tevékenységünk a szoftverfejlesztés és hozzá kapcsolható egyéb területek (kutatás, szoftvertesztelés, minőségbiztosítás). Nagyvállalati és országos rendszerek fejlesztésében C# és C++ fejlesztői kompetenciával rendelkezünk, de munkáink során használtunk Pythont, TypeScriptet, Angulart, SCSS és HTML5 technológiát is.
Saját termékeink között ERP rendszerek Iratkezelő és Dokumentum nyilvántartó, illetve Igazolvány felismerő alkalmazások szerepelnek.

Temékeink

Esettanulmány

Olyan kis és középvállalkozások, melyek rendelkeznek már akkora üzemmérettel, hogy a raktárkezelés, készletnyilvántartás, beszállítói/ügyféltörzs kezelés, illetve a gyártás és üzletmenet támogatást már informatikai megoldásokkal szeretné kiváltani.
Általános vállalatirányítási és nyomonkövetési problémák megoldására. Az alap termékünk egyedi fejlesztésekkel és modulokkal képes a különböző iparágak sajátos igényeire is reagálni.
Referenciáink között hidraulika üzletágak és automata gépek adminisztrációjával kapcsolatos rendszerek megtalálhatóak, melyet Hajdú-Bihar megyében több kis és középvállalkozás használ.
Az alkalmazás bevezetéssel rövid távon csökkenthető a humánerőforrás igény, és magas fokú automatizálás érhető el. Hosszabb távon az üzletfolytonosság és nyomkövetésből eredő optimalizálási lehetőséget üzleti hasznosuláshoz vezethetnek.

Weboldal: