ENJOY NETWORK Korlátolt Felelősségű Társaság

ENJOY NETWORK Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

2018 nyár elején fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy az évtizedek alatt a mikro-, kis- és középvállalatoknál szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva a magyarországi KKV-k számára nyújtsunk segítséget az informatika fejlődés területén. Az elmúlt évtizedek alatt egyértelműen körvonalazódott, hogy nagyobb beruházás pályázati segítség nélkül a KKV-k számára megterhelő, így szinte elérhetetlen. Fontos, hogy az általunk kínált termékeket és szolgáltatásinkat hatékonyan és gyorsan implementáljuk, jellemzően egy-két munkanapon belül. Rendelkezünk a szükséges szakértői gárdával, legyen az rendszermérnök vagy nagyobb bevezetés esetén projekt vezető.
Célkitűzésünk, hogy a magyarországi KKV-k számára megmutassuk, beruházás nélkül is elérhető egy nagyvállalati szintű magas rendelkezésre állású informatikai rendszer. Folyamatos oktatásokkal és bemutatókkal szeretnénk ügyfeleink figyelmét felhívni a lehetséges megoldásokra, melyek segítségével vállalata működésének sikerességét növelheti.

Temékeink

Esettanulmány

Egy több telephellyel és bolti hálózattal rendelkező vállalat kiskereskedelmi és nagykereskedelmi tevékenységgel, Nagyjából 50 fős állománnyal rendelkezik éves bevétel meghaladja az 1 mrd Ft-ot.
Az ügyfél telephelyi rendszerének és a bolt hálózat biztonságos kialakításának megoldása, a napi munkafolyamatok biztosítása oly módon, hogy az a 21. századi biztonságnak megfeleljen. Megfelelő határvédelmi rendszer integrációja és szabályok beállítása, hogy az üzleti logikák rendben működjenek és az üzletfolytonosság ne sérüljön.
A határvédelmi megoldások szenzitív mivolta és a megoldás biztonsági érzékenysége miatt részleteket nem tudunk elárulni, azonban az alábbi előnyöket tudtuk elérni: Biztonságos hálózati forgalom biztosítása, dual WAN kialakítás és redundancia biztosítása a központi telephelyen, SPOF eszközök és megoldások megszüntetése. A kialakításnak köszönhetően folyamatos kapcsolat és ezáltal megfelelő kiszolgálást értünk el az ügyfélnél.