Fókusz Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Fókusz Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Tudjuk, hogy az informatika világában élve mekkora bosszúságot tud okozni, ha számítógépe, nyomtatója nem működik megfelelően, lassú, vagy elromlott. Cégünk ezért arra törekszik, hogy fellépő problémáira gyors és szakszerű megoldást találjon elérhető áron. Munkáinkra minőségi és erkölcsi garanciát vállalunk, mert fontos számunkra a biztonság és megbízhatóság. Valljuk, hogy az informatika az ember munkájának, mindennapjainak megkönnyítésére szolgál. Küldetésünknek tartjuk, hogy partnereinknek, vásárlóinknak ezt a stabil, jól működő informatikai hátteret sokrétűen és folyamatosan képzett munkatársainkkal és közel két évtizedes szakmai tapasztalatunkkal biztosítsuk.
Tanácsainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb megoldást válasszuk személyre szabottan. Legyen szó egy notebook vásárlásáról vagy akár egy komplett informatikai rendszer kiépítéséről, üzemeltetéséről. Mi optimális megoldást szállítunk cégek és magánszemélyek részére egyaránt.
Cégünk két számítástechnikai szaküzlettel rendelkezik Érden és Dunaharasztin. Itt számítógépeket, laptopokat, tableteket, tartozékokat, nyomtatókat, kellékanyagokat, kínálunk nagy választékban. A mögöttünk álló közvetlen gyártói kapcsolatoknak köszönhetően olyan széles portfóliót és jó árakat tudunk biztosítani, amelyben biztosan megtaláljuk ügyfeleink számára a megfelelő megoldást.
Saját fejlesztőnk segítségével egyedi, személyre szabott honlapok és webshopok készítésében, annak üzemeltetésében, tartalomkezelésben is állunk partnereink rendelkezésre.
Microsoft rendszermérnökeink folyamatosan felügyelik a szerverparkban lévő szervereinket, melyeken virtualizált megoldásokat, komplett levelező rendszer, privát felhőszolgáltatást, szerver és szoftverbérlési lehetőséget biztosítunk kimagaslóan magas, 99,7%-os rendelkezésre állással.
Magasan és folyamatosan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szervizes kollégáink akár helyszíni akár távoli segítségnyújtásban vállalják számítógépeinek vagy komplett számítógépes hálózatának telepítését, üzemeltetését, karbantartását, javítását.
Hat éve bővítettük vállalkozásunk portfólióját pénztárgépek forgalmazásával és szervizével. Mindkét üzletünkben több féle online pénztárgépet árulunk, melynek beüzemelését, lejelentését, szervizelését és az éves felülvizsgálatát is mi oldjuk meg. Mára több mint 400 fős ügyfélkörrel rendelkezünk Budapest és Pest megye egész területéről.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Esettanulmány

Gépjármű kereskedelem és szerviz a fő tevékenység.
Több megyében rendelkezik telephellyel és több vezető márkát is képvisel.
Jelenleg lokális szerverekkel rendelkezik
A céges adatok minden telephelyről való elérése. A levelezés minden eszközön és minden helyen elérhetőek és kezelhetőek legyenek.
Telephelyek közötti munkavállalói mozgások megkönnyítése.
O365 bevezetése.
Teljes mobilitás és adatbiztonság elérése.