Internetmenedzser Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Internetmenedzser Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik weboldalak, webáruházak építésében, egyedi rendszerek fejlesztésében. Ezen kívül saját szerverrel rendelkezünk, amelynek köszönhetően tárhelyszolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleink számára. Az elején már a célunk egy olyan teljes szolgáltatást kínáló IT cég volt, hogy az ügyfél biztonságban érezze magát nálunk, mivel mindenben tudunk Nekik segíteni ;) A megtervezéstől, a készítésen keresztül a teljes üzemeltetésig!

Esettanulmány

Családi vállalkozás, akik sok éve dolgoznak sikeresen az új és visszatérő ügyfelek kielégítésére. Télikertek tervezésével, forgalmazásával és szerelésével kezdték, majd a Pergola, mint exkluzív árnyékoló, is felvették kínálatukba.
Mivel az ügyfelek, árajánlatkérések és további speciális ügyfélkérések különféle irányokból jöttek.
Valamint az árajánlatkérést excel és papír formában készítették, amelynek a visszakövetése nagyon nehézkes volt, vagy sokszor el is kallódott.
Mivel összeségében nem volt gördülékeny a marketing rendszerük, és már egyre átláthatatlanabbá vált, így kértek fel minket, hogy készítsünk nekik egy online személye szabott ügyfélkezelő és árajánlatkészítő rendszert, amelyben visszamenőlegesen is látható ki, kivel és miről beszéltek. Szépen nyomonkövethetőek az ügyfélkérések és a kért munka.
A régi papír/excel formát kiváltottuk egy modern online rendszerre. Így a cégvezető, vagy üzletkötő bárhol, bármikor megtudja nézni kivel mit beszélt, nyomonkövetheti ügyfelét, akár egy adott ajánlatot ismét elküldhet egy kattintással. Az árajánlatot a cég által megszabott arculat szerint küldi ki a rendszer emailben, csatolmányként. Természetsen bármennyi árajánlat készülhet egy adott ügyfélhez, és mind-mind külön láthatóka, kinek, mikor küldték el.
Egyik nagy előnye, hogy jóval gyorsabban (1-2 kattintás) tudnak készíteni árajánlatot, ezáltal hatékonyabbak lettek az üzletkötők, mivel a rendszer maga számol rengeteg szükséges részek, nem pedig termékkatalógusból kell keresgélniük az üzletkötőknek a méret/ár tételeket.
Valamint a visszakereshetőség és szegmentálás is nagy előnye. Jogosultságok alapján láthatóak visszamenőlegesen is az árajánlatok és a levelezések.