ICenter Europe Korlátolt Felelősségű Társaság

ICenter Europe Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az iCenter Europe KFT 2016 óta szolgálja ki ügyfeleit Apple termékek teljes palettájával.
Üzletünk neve iPhoneCenter ami Veszprémben található.
Új iPhone mobiltelefonok ,macbook számítógépek, Mac számítógépek, iPad tabletek és azok tartozékai forgalmazásával foglalkozunk.
Veszprémben található a szervizünk és a bemutatótermünk is.
Teljes körű garanciántúli szervizeléssel is foglalkozik a cég.
Termékeinket a cég weboldalán is megtalálják a vásárlók akik azokat az online felületen meg is vásárolhatják.
Cégünknél az alábbi fizetési módokat biztosítjuk: készpénz,átutalás,bankkártya, Áruhitel.
Termékeink garanciával rendelkeznek melynek ügyintézését is cégünk végzi.
Számos kedvezményeben részesítjük törzsvásárlóinkat a törzsvásárlói program keretében.
Lehetőség van cégek és egyéb intézményeknek egyedi árakat biztosítani amire külön kapcsolat tartót jelölünk ki .


Esettanulmány

Egy általános eset tanulmányban kívánom bemutatni az Apple hardver eszközöket.
Bármely szolgáltató vagy kereskedelmi egység ahol minimum 3 főt foglalkoztatnak, részt vehet egy olyan programban akár Önerőből akár pályázat útján ahol az eddig megszokott és régóta használt szoftverek és programok használatát korszerűtlen nem összehangolható hardverekkel végzik.
Az ügyfél szeretné ha az újdonsült vállalat irányítási rendszerét korszerű technológiával tudná megvalósítani. Erre alkalmas az Apple cég teljes palettája mivel azok egy apple id használattal teljesen összeköthetőek vezeték nélkül csupán internet vagy wifi használatával.
Apple macbook hordozható számítógépre a reggeli indulás előtt a cégvezető utasításokat munkafolyamatokat ad akár otthonról amit rögtön az üzletkötő vagy a beosztottak vagy akár bármely hozzárendelt felhasználó azonnal lát és dokumentál a mai 2021 es kor teljes technikai elvárásainak megfelelően.
Az üzleti problémát egy általános séma alapján mutatom be
A cégünk által forgalmazott termékek vásárlásakor.Nagy előny a versenytárs termékekkel szemben:
-márkába vetett bizalom
-megbízható működés
-gyártói help desk
-programok és appok világszintű kompatibilítása
- egyszerű rendszerszerű használat a többi Apple termékkel.

A mai technikai követelményeknél már az üzleti világban is haladást követelnek azon termékek amik a munkánkat hatékonyan tudják kiszolgálni. Sajnos a windows rendszerű gépeknek leáldozott ezen gépek az új egyedi céges rendszereket már nem tudják kellő képen megvalósítani.
1.2 éven belül elavultá válnak. Sok cég ezért nem fejleszt rendszert mert kötve van magához a rendszert használó hardver eszközhöz.
Az okos világban a létező android platformot pedig nem tartják a cégek megbízhatónak hiszen azok rendszere ingyenes forráskódú ezért azon rendszer könnyen sebezhető.
A nagy cégek is mint a kisebb mikro vállalkozások is már többnyire Apple saját rendszerű gépeket hardvereszközöket használnak.
A fent említett előnyöknek köszönhetően az ilyen eszközöket használók szélesebb körben tudnak fejlődéseket véghez vinni az üzleti életben.

Az ügyfelek akik Apple macbook és Apple ipad készüléket vásároltak egy céges vállalat irányítási rendszer használatára a következőket érték el.
A cég összes arra felhatalmazott alkalmazottja saját belső program futtatás alatt kaptak azonnal egy időben információkat , utasításokat mobiljukra, laptopjukra és tabletjükre egyaránt.
A cég így hatékonyabban és vissza ellenőrizhetőbben tudta végezni a munkát megbízható eszközökkel.
A készülékeket használva üzleti partnerekkel is több kompatibilis információt tudtak megosztani több és gyorsabb tájékoztatást adni ami a mai üzleti verseny egyik legfontosabb tényezője.
A tervezett céges vállalat irányítási rendszert az összes Apple termékre elérhetővé tette a szoftver gyártója ami akár felhő alapon is tudnak működtetni.