EcoBit Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

EcoBit Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk az irodai és vállalatirányítási rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatások teljeskörű szolgáltatója, a folyamatok felmérésétől és tervezésétől a bevezetésen, fejlesztésen és az oktatáson át a támogatásig partnereink rendelkezésére állunk.
Cégünk a produktivitást segítő irodai alkalmazásokat tartalmazó:Office 365, az ügyfélkapcsolati tevékenységet Dynamics CRM Online
és a vállalat minden folyamatát (könyvelés, beszerzés és eladás, valamint szerviz, gyártás, projektkezelés, crm) lefedő ERP rendszer:
A Microsoft Dynamics NAV rendszerek bevezetésében, üzemeltetésében és oktatásában is segítséget tud nyújtani. Hivatalos Microsoft partnerként ügyfeleink rendszereit az üzleti folyamataikhoz tudjuk alakítani, és mind hagyományos, mind felhő alapú működés esetén közösen meg tudjuk találni a legjobb és legkedvezőbb módját az üzemeltetésnek.
A MS Azure szolgáltatásaiban, az informatikai rendszerek felhő vagy hibrid működésének kialakításában is állunk partnereink rendelkezésére.

Esettanulmány

A Thermo csoport 2007-ben vezette be a Microsoft Dynamics NAV rendszert, amelyben jelenleg a vállalatcsoport 6 vállalatot kezel. A vállalatok a csomagolóiparban működnek, a legnagyobb árbevételű, a Thermofoam Kft. 2001 óta csomagolóanyagok gyártásával foglalkozik. A csoport tagjai építőipari, elektronikai, vegyipari és gyógyszeripari célokra állítanak elő korszerű és környezetbarát csomagoló termékeket és hőszigetelő anyagokat. Sok éve használják az Ecobit által fejlesztett modulokat és egyedi fejlesztéseket, és 2014-ben az Ecobit segítségével vonták össze a tagvállalatok működését a Dynamics NAV rendszerben.


A vállalatcsoport vezetői és tulajdonosai szerették volna a vállalatcsoport tagjait egy rendszerben egyszerűen és átláthatóan kezelni, amihez a bevezetésre kerülő rendszernek támogatnia kellett a többvállalatos működést. Ezen kívül a rendszernek támogatnia kellett a gyártási, könyvelési és készletkezelési funkciókat, amik a mindennapi működéshez elengedhetetlenek.

Így esett végül a cégcsoport választása a Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerre. A Dynamics NAV lehetőséget biztosít a különböző termékkörrel rendelkező tagvállalatok egy adatbázisban történő működésére, és a gyártással kapcsolatos tevékenységek támogatására, a könyvelésre és készletek kezelésre. Az eladásokat és a beszerzéseket is tudják a vállalatok a rendszerből kezelni, ezek a modulok kerültek bevezetésre a Thermo-csoportnál az évek során.
Emellett az Ecobit által fejlesztett házipénztár modul, és a banki kommunikációs interfész is bevezetésre került a rendszerbe. Ezek segítségével a pénzügy működése még gördülékenyebbé és hatékonyabbá tudott válni.

Az iparág követelményeink megfelelően egyedi fejlesztésekre is szüksége volt a cégcsoportnak. Az Ecobit által fejlesztett termékdíj modul az iparági szabályozás miatt a csomagolóipari eladások és beszerzések esetén fizetendő csomagolási termékdíj kiszámításához és kezeléséhez nyújt segítséget. Szükséges volt továbbá az EDI elektronikus számlázáshoz egy EDI számlázó modul fejlesztése is, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy elektronikus számlákat küldjenek és fogadjanak az EDI kommunikációt használó partnerekkel.