BÁJTOLÓ Korlátolt Felelősségű Társaság

BÁJTOLÓ Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Közel tíz éve működő vállalkozásunk által biztosítunk ügyfeleinknek nagy rendelkezésre állású szerver szolgáltatásokat. Telephelyek VPN hálózaton keresztüli összeköttetéseit. Rólunk mondta egy távközléssel foglalkozó nagykereskedő, hogy annyit vásárolunk, mint egy távközlési szolgáltató. Magyarországon a festék iparban meghatározó szereplőt is ügyfeleink között tudhatunk. A teljesség igénye nélkül szeretném leírni szakmai szempontból milyen gyártókkal találkoztunk már és kellett megoldásokat kiviteleznünk: HP, DELL, Cisco, Mikrotik, Ubiquiti, VMware, Legrand, Intel, AMD, Veeam, Kerio, GFI, Linksys, APC, IBM, Fujitsu-Siemens, ACER, ASUS, Gigabyte, Samsung, Cooler-Master, Allied-Telesis, Kyocera, LG, EIZO, Western Digital, Seagate, Hitachi, Toshiba, Conner Peripherals, Cambium Networks, Cyrix, Zyxel, Schneider Electric, MGE, Microsoft, Sun Microsystems. Köszönjük, ha bizalmával megtisztel bennünket és szolgálhatjuk vállalkozása informatikai feladatait.

Esettanulmány

Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik meghatározó vállalata a festékgyártás területén. 2009-ben mintegy 1,4% volt a részesedése a hazai vegyi anyag és gyógyszergyártó ipar 459,8 milliárd forintos belföldi árbevételéből. A magyar tulajdonban lévő cég központja a Bács-Kiskun megyei Bócsán található. Leányvállalatai vannak Szlovákiában és Romániában. Körülbelül 200 főt foglalkoztat. Évente 32 ezer tonna festéket állít elő.
A gyártó-kereskedő cég informatikai hálózatának felügyelete, hozzáférések kezelése. Gyártó és logisztikai rendszereket közvetlenül kiszolgáló megoldások monitorozása, felmerülő hibák elhárítása. Üzemszerű és üzemen kívüli javítások tervezése, kivitelezése. A kivitelezések követése, monitorozása. Energetikai ellátó rendszer monitorozása, anomáliák keresése, kivizsgálása és elhárítása. A szerver környezetben felügyelni és működő állapotban tartani a különböző rendszereket, vállalat irányítás, web szerver, file szerver... Kapcsolódó telephelyekkel és külső partnerekkel a folyamatos kommunikáció fenntartása. Mentő rendszerek, biztonsági berendezések, (melyek a rendelkezésre állást növelik) felügyelete. Időszakos tesztelések, karbantartások tervezése, egyeztetése, kivitelezése, ellenőrzése. Speciális rendszerek beszállítóival egyeztetés a működés fenntarthatósága és egyéb érdekek képviseletét megtartva. Kompatibilitási hibák, összeférhetetlenségek vizsgálata, ami szakmai potenciálon kívül esik ahhoz megfelelő személyek bevonása.
Több szerveres környezetről váltás virtualizációs technológiára. Az elért üzleti előny, hogy a szerver számítógép teljesítményét teljes egészében ki lehet használni, monitorozni lehet és skálázni lehet az alkalmazott technológia jóvoltából. A szerver számítógép bizonyos periféria szempontból redundáns, így növekedett a rendelkezésre állás és csökkent a hibából adódó nem tervezett leállás, tehát az üzleti kiesés is!

Weboldal: