Hs-Net Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Hs-Net Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Fejér megye, Pest megye, Somogy megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Szaküzletünk több, mint 20 éve van jelen Székesfehérváron. Bátran mondhatjuk, talán a város legelső számítástechnikával foglalkozó üzletei közé tartozik. Szaküzletünk számos szolgáltatással és termékkörrel áll ügyfelei rendelkezésére. Az alábbi felsorolásban megtalálja főbb területeinket. Amennyiben Önnek ezeken felül olyan szolgáltatásra volna szüksége, amit itt nem részleteztünk, akkor keressen minket bátran és biztos tudunk segíteni Önnek is!

Számítógépek és alkatrészeik
Márkafüggetlen notebookszerviz
Rendszerfelügyelet/üzemeltetés
Tintapatronok, tonerek, irodatechnika
Hálózati eszközök konfigurálása
Hálózatépítés
Rendszerkarbantartás
Perifériák (monitor, nyomtató, szoftver)
Használt alkatrészek és számítógépek
Adatmentési megoldások
Szerver üzemeltetés

Temékeink

Esettanulmány

A Masterplast csoport
Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a kelet-közép-európai régió egyik vezető hőszigetelőanyag-gyártó- és forgalmazó vállalata, 2015-ös árbevétele 83,836 millió euró volt.

A Masterplast jelenleg 3 országban rendelkezik gyártóbázissal (Magyarország (Masterfoam Kft. Masterprofil Kft. és Masterplast Kft.), Románia (Masterplast Romani s.r.l.), és Szerbia (Masterplast YU doo), illetve 10 országban van jelen leányvállalattal.

A társaság gyors fejlődését a komplex fejlesztés, az energiatakarékos és költséghatékony megoldásokat kínáló hő-, hang- és vízszigetelés, tetőfedés és szárazépítészet területén gyártott és értékesített termékek segítették.
A Csoport fő termékeivel a homlokzati hőszigetelő rendszer, hő-, hang- és vízszigetelés, tetőfedés, valamint a szárazépítészet területén van jelen. Nemzetközi gyártóbázisai (saját, bérgyártás) biztosítják, hogy a csoport termékei leányvállalatain és partnerein keresztül eljussanak az európai és egyes Európán kívü
Ügyfelünk telephelyén 150 kliens pc-vel és több szerverrel rendelkezik. Teljes körű hálózatkiépítéssel, IP telefonokkal, Wi-Fi hálózattal és bérelt vonalakkal. Ekkora méretű rendszerrel az üzemeltetés nagyon nagy feladat. A képzett szakember magyarországi viszonylatban is kevés. A rendszergazdák betanítása sok időt és költséget jelent egy cég számára. Nem beszélve a szabadságok, betegségek és egyéb munkaórák kimaradásáról. Ezért az esetlegesen felmerülő problémákat csak egyszerre több rendszergazda alkalmazásával lehet elérni. Viszont az előbb felsorolt negatív dolgokba ütköznek. Ezért választották a rendszerfelügyelet megoldást.
IT outsourcing = üzemeltetés kihelyezés vagy csak rendszerfelügyelet
Ami nem más mint egy hosszútávú együttműködés, melynek keretében a vállalkozás (megrendelő) a számára nem alaptevékenységnek számító informatikai terület, folyamat működtetésével, felügyeletével más szolgáltató céget bíz meg. Ezáltal mentesül a több rendszergazda alkalmazásától, a felmerülő problémák szerződés szerinti maximális hibajavítási idő túllépésétől. Megrendelő saját tevékenységét hibamentesen és IT szolgáltatását maximálisan kihasználhatja. Cégünk szerződéskötés után úgynevezett SLA időkeretet biztosít megrendelőnek, hogy milyen gyorsan javítsuk a felmerülő hibákat. Eszközöket karbantartjuk, adatmentést végzünk. Riportokat készítünk. A fejlesztésekben tanácsadói szinten részt veszünk. Ezáltal az IT üzemeltetése költséghatékony és tervezhető lesz.

Weboldal: