Leopoly Korlátolt Felelősségű Társaság

Leopoly Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Leopoly Kft. a világ vezető vállalatainak fejleszt innovatív szoftver megoldásokat, amellyel olyan modern technológiák előnyei aknázhatók ki, mint a 3D nyomtatás, 3D szkennelés és a kiterjesztett/virtuális valóság. Mára meghatározó szereplővé váltunk az üzleti, digitális tárgyalkotás és perszonalizációs szolgáltatások piacán. A szoftver platform egyszerűségével, és flexibilitásával a laikus szélesebb közönségnek is lehetőséget kínál arra, hogy hozzáférjen és kihasználja a 3D nyomtatás és szkennelés előnyeit.

Temékeink

Esettanulmány

Az amerikai zSpace hardverek, szoftverek és digitális tartalmak segítségével valósághűvé és izgalmassá válik a tananyag. A zSpace laptopok, képernyők, szoftverek és a kész digitális tartalmak segítségével élményszerűvé válik az oktatás. A zSpace 3D és AR/VR fejlesztései világszerte nyújtanak innovatív tanulási élményt a gyerekeknek a tantermekben, laborokban és médiaközpontokban


Örömmel tölt el minket, hogy piacvezető cégekkel dolgozhatunk együtt és fejlesztéseinkkel hozzájárulhatunk sikereikhez és innovációkhoz. Kiemelt zSpace fejlesztőként különösen büszkék vagyunk arra, hogy a 3D oktatásban piacvezető vállalat a Leopoly közreműködésével kínál újszerű megoldásokat az iskolákban.
Az általunk fejlesztett számos 3D és AR alkalmazás kitűnő minősége hosszú együttműködésnek biztosított szilárd alapot, és mára már több mint 5 éve dolgozunk együtt. Ennek a hosszútávú együttműködésnek köszönhetően már kiemelt fejlesztő partnerek vagyunk.
A Leopoly által készített alkalmazások és tanulmányi anyagok megtalálhatók a zspace.hu oldalon, de fejlesztettünk a fizika, biológia és környezetismeret témákban is.
Kiemelt zSpace fejlesztőként folyamatosan új fejlesztéseken dolgozhatunk együtt az amerikai zSpace anyacéggel, illetve világszerte megtalálható bármelyik leányvállalatukkal is, legyen az Törökországban, Németországban vagy akár Japánban, az eddigi elkészült alkalmazásaink és referenciáink kiemelkedő alapot és ugródeszkát biztosítanak további üzletek megkötésére.