INFORMCITY Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

INFORMCITY Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye

Cégbemutató

A 2013-ban alakult szombathelyi székhelyű informatikai cég. Fő tevékenységeink között irodatechnikai és számítástechnikai eszközök értékesítésével, szervizelésével és támogatásával foglalkozunk.

Temékeink

Esettanulmány

A Trend Burkolat Kft. egy 7 főből álló vállalkozás, mely Szombathelyen található. Létrejöttekor egy szakmai múltra alapozó, a mai kor követelményeinek megfelelő, hosszú távon is megbízható vállalkozás kialakítása volt a cél.
Spanyolországból és Olaszországból közvetlenül a gyártótól rendelik a fürdőszobai berendezéseket, járólapokat, csempéket.
A két legkedveltebb általuk forgalmazott márka - a Mapei és a Ravak – széles kínálatával rendelkeznek. Ezek forgalmazásával mostanra országosan is kiemelkedő szerephez jutottak versenytársaik között.
Szolgáltatásaik magas színvonalának és a kiváló minőségi munkájuknak bizonyítéka partnereik számának folyamatos növekedése, illetve régebbi partnereik újabb és újabb megrendelései.

A Trend Burkolat Kft. megkeresett minket azzal a kéréssel, hogy szeretnének egy olyan bemutató szobát kialakítani, ahol a vevőik meg tudják tekinteni először virtuálisan is, hogy az általuk kiválasztott fürdőszobai felszerelések az ő fürdőszobájukban berendezve, hogyan nézne ki majd a valóságban.
A rendszernek a bevezetésével árbevétel növekedésre számítanak és remélik, hogy ezzel a különleges szolgáltatással több vevőt tudnak a jövőben elérni.