Adminetwork Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Adminetwork Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Megérteni, Megalkotni, Működtetni! A három „M” amely az Ön szolgálatában áll az év bármely napján, annak bármely percében, hogy vállalata folyamatosan haladhasson és eredményesen fejlődhessen!

Az AdmiNetwork Hungary az egyik leginkább dinamikusan fejlődő IT és ERP megoldásszállítója a hazai piacon. A Laurel Cégcsoport tagjaként, több mint 22 éves tapasztalattal rendelkezünk az informatikai és a vállalatirányítási rendszerek fejlesztésében, honosításában, bevezetésében és az üzemeltetés támogatásában. Sikerünk a szakértelmen felül a szolgáltatói szemléleten, az alázatos és a becsületes magatartáson alapul, melyet mintegy 12.000 értékesítési referencia igazol.

Innovatív informatikai és vállalatirányítási rendszerünk Microsoft technológiákon alapszik, így képes az Ön üzleti igényeit átfogó módon felülmúlni, úgy hogy közben folyamatosan fejlődik vállalkozása.
Az Ön cége ma már csak akkor érhet el kiemelkedő üzleti sikereket, ha az emberi kreativitást, üzleti érzéket vállalatirányítási rendszerrel is megtámogatja. A Microsoft Dynamics NAV melyet kínálunk, ebben segíti Önt iparágtól függetlenül, legyen az kis – közép, vagy akár nagyvállalat. Vállalatirányítási rendszeren felül az informatika területén is átfogó megoldásokat kínálunk Önnek. Legyen az egyedi rendszer kiépítése vagy akár meglévő rendszer bővítése vagy üzemeltetése. Fő IT területeink és szolgáltatásaink: Virtualizáció, hálózat és adatbiztonság, rendszerkiépítés, üzemeltetés, hardver és szoftver szállítás.

Szolgáltatásaink tekintetében maximális szakmai tudásunkkal és felkészültségünkkel, elkötelezettek vagyunk bármilyen feladat megoldására az Ön elvárásait szem előtt tartva, legyen az IT vagy ERP terület. Szolgáltatóként arra törekszünk, hogy az Ön igényeit a lehető legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk teljesíteni, az emberi értékek és etikus magatartás vitathatatlan kamatoztatása mellett. Fontos küldetésünk a folyamatos ügyfél elégedettség ápolása, valamint a kiszolgálás számára szükséges stabilitás megtartása és annak folyamatos fejlesztése is. Célunk, hogy működésünkkel értéket teremtsünk, egy olyan biztonságos munkahely fejlesztése mellett amely mindvégig megőrzi egyedi jellemzőinket a csapat és rugalmasság jegyében.

Esettanulmány

Magyarországi alapítású, magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely mára 8 országban rendelkezik leányvállalattal. Folyamatos növekedés és dinamikus fejlődés jellemzi a céget, évente 3 leányvállalattal bővült.
Elektronikai alkatrészek nagy és kiskereskedelme, webes értékesítése.
A társaság az elmúlt években dinamikusan fejlődött, szükségessé vált egy egységes rendszer alkalmazása. Ennek keretében a társaság működési folyamatait újragondolták, és az elkészült folyamatleírások alapján a szoftveres támogatás területén a jelenleg alkalmazott több szoftver használata helyett egy egységes integrált rendszert szerettek volna alkalmazni.
Az ePORTAL Dinamikus Portál Rendszer (továbbiakban ePORTAL) olyan egyedi webes keretrendszer fejlesztés, amely az egyszerű webshop funkcióktól kezdve, a háttérműveletek kezelésén keresztül (termék, árazás, eladás) egészen az alkalmazottak (és jogosultságaik) kezeléséig, széleskörű és nagy tudású funkciókkal rendelkezik. Így az Ön cégének minden egyes internettel és weboldallal kapcsolatos igényét maradéktalanul kielégíti.
Sok üzletkötő és webes felhasználó kedveli portálrendszerünket, hiszen a mobil eszközt, és a netbookot használók is ugyanazokat a funkciókat érik el, mint a normál PC-n dolgozók.
Az ePORTAL segítségével naprakész információkkal töltheti fel - jövőbeli igényeknek is megfelelő -, egyszerű kezelést biztosító, az új évszázad elvárásaihoz alkalmazkodó design-elemeket tartalmazó, jól áttekinthető weboldalát, melyet nemcsak a felhasználók, hanem a nemzetközi keresők indexelő robotjai is előszeretettel fognak látogatni.
Az ePORTAL modularitásának köszönhetően Önnek csak azt a modult kell igénybe vennie, amire igazán szüksége van. A funkciók költséghatékony megoldást nyújtanak egyedi webportálok és webshopok kiszolgálására, létrehozására.
Moduljaink:
• ADMINISZTRÁCIÓS MODUL
• VEVŐI MODUL
• ÜZLETKÖTŐI MODUL
• WebShop MODUL
• CMS MODUL
• RAKTÁRKEZELŐ ÉS GYÁRTÁS
• MARKETING ÉS HÍRLEVÉL MODUL
• CÍMKENYOMTATÓ
• MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ
o Projektkezelés MODUL
• KONTROLLING MODUL
• KIEGÉSZÍTŐ MODULOK