LogControl Szoftverfejlesztő Kft.

LogControl Szoftverfejlesztő Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk egy közel tíz éve sikeresen együttmûködõ szakmai csoport által megalakított társaság. A cég fõ profilja a logisztika és a szoftverfejlesztés, melyek sikeres ötvözésével kiváló logisztikai és raktárirányítási szoftverek megalkotója.
A fejlesztések mellett logisztikai és ellátási lánc kontrollinggal valamint szaktanácsadással is foglalkozunk, melynek sikerességét bizonyítja, hogy partnereinkkel együttmûködve több mint 200 európai vállalat logisztikai kontrollingját végeztük már el.
A fejlesztéseink hátterében egy kiváló szakmai csoport húzódik, akik tudásukkal, felkészültségükkel biztosítják az alapot a társaság sikeres mûködéséhez. A csoport egyik része logisztikai szakemberek kiváló csapata, a másik pedig egy felkészült, minden kihívást vállaló fejlesztõi gárda, akik szaktudása garancia a sikeres feladatmegoldásokra.
Kiterjedt hazai és külföldi kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, fõ szoftverfejlesztõ partnerei vagyunk a tulajdonosként is a cégben lévõ német partnernek, valamint a hazai logisztikai és azonosítástechnológiai piac vezetõ cégeinek is.

Temékeink

Esettanulmány

Az Első Magyar Tisztatéri Mosoda Kft. olyan új vállalkozás, amely hiányt pótol a magyarországi mosodai szolgáltatások területén. Cégünk Közép- és Kelet-Európában egyedüliként végez tisztatéri mosodai tevékenységet.
Arra vállalkoztunk, hogy 2006 második felétől megoldjuk azon potenciális partnerek gondját, akik eddig nem, vagy csak igen magas áron tudták elvégeztetni a tisztatérben használatos ruházat mosatását. Olyan tisztatéri mosoda beruházását tűztük ki célul, ahol megvalósítható a gyógyszeripari GMP B/C vagy ISO Class6, ISO Class7 besorolású tiszta tereiben használatos alacsony részecske leadású, steril ruházat tisztítása.
A cég szakmai és minőségügyi hátterét egy multinacionális gyógyszergyárban minőségellenőrzés, injekciógyártás területén több mint egy évtizedig dolgozott mikrobiológus végzettségű szakember biztosítja. Minőség ellenőrzés vezetőként több gyógyszer technológia beruházási projekt operatív tagja volt.
A vállalatnál, a partnerek számára végzett tisztatéri mosások, sterilezések és kapcsolódó üzelti folyamatokat kellett teljes körűen informatikailag támogatni. A partnereket, ruhákat és az azok szállítására használt dobozokat felvenni törzsadatként, és minden ehhez kapcsolódó folyamatot vezérelni:
Létrehozás
Átvétel a szállítótól
Kiszállítás a partnerhez
Mosás
Javítás
Sterilezés
Csomagolás
Selejtezés
Minőségellenőrzés
Zárolás
Aktiválás
Inaktiválás
Kihelyezés partnerhez
Minden egyes elvégzett folyamatról pontos dokumentáció készítése, illetve egy webes felületen keresztül az ügyfelek számára adatok szolgáltatása, a cégnél végzett, a ruhákhoz kapcsolódó tevékenységek naplózásáról.

A főbb folyamatok (mosás, sterilezés, javítás, stb...) elvégezhetők mobil ipari adatgyűjtők segítségével is.
Partnerünk számára elkészítettünk egy speciális, csak számukra használható vállalatirányítási rendszert. A rendszer segítségéve minden ruhát a rendszeren belül tárolnak, legyen szó akár saját, vagy partner áltatl megvásárolt ruhákról.
Minden folyamatot a rendszerünkben kezdenek el és visznek végig. A ruhák kezdeti létrehozása mellett, a teljes életút nyomon küvethető minden ruhára. Mosások (ki, mikor végezte, milyen ruhákkal együtt, sarzsszámos azonosítással), sterilezések, esetleges javítások a ruhán, a sterilezett ruhák becsomagolása, minőségellenőrzése is itt történik.
Minden folyamatot vonalkódtechnikával teszünk pontosabbá, a rendszerbe kerülő ruhák saját vonalkódot kapnak, aminek segítségével minden folyamatban azonosíthatók. Fejlesztés alatt áll RFID technológia alkalmazása is.

Megoldásunknak köszönhetően partnerünk nem csak teljeskörűen nyilvántartja és vezérli üzleti folyamatait, hanem partnereik számára is folyamatos támogatást nyújt a rendszeren keresztül. Napjainkban évi 2 millió folyamat kerül rögzítésre a rendszerben, közel százezer ruha irányítását oldják meg.

A rendszer Windows operációs rendszer alatt működő kliens-szerver architektúrájú megoldás, melyet mobil eszköz használata egészít ki, illetve webes elérhetőséget biztosít.