IT Global Geo Tech Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

IT Global Geo Tech Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Csongrád megye

Cégbemutató

Legfőbb profil a számítógépes hálózatok karbantartása szerver és munkaállomás. Szoftveres és hardveres támogatás. Hardver alkatrészek beszerzése, beépítése javítása. Időközben az igényekhez alkalmazkodva kiegészítettük több kollégával a cég profilját holnap készítéssel és marketing tanácsadással és felhő szolgáltatással. Illetve az igényeknek megfelelően 2010-től biztonsági kamera és riasztórendszerek telepítésével és karbantartásával. Emellett Panasonic Tadiran és egyéb telefonközpontok programozásával is foglalkozik a cég.

Temékeink

Esettanulmány

Építőanyag kereskedő cég 1993 óta működik és 30-50 főt foglalkoztat. Az utóbbi években egyre több informatikai fejlesztésen esett át, Körölbelül 1 milliárdos forgalma miatt egyre nagyobb szükség van az adatbiztonságra.
A számlázó raktárkészlet kezelő program adatbázisa és a hozzá tartozó sok gigabájtnyi adat érzékenysége és fontossága miatt szükségessé vált nem csak offline mentés hanem a közös munka, home office miatt a felhőben történő mentés és megosztás.
Alkalmazott megoldásként a Microsoft 365 1TB-os felhő csomagját használnák, amely nem csak a felhasználók dokumentumait tárolná a felhőben hanem az emailjeiket is. Üzleti előny a nem csak az irodában végezhető munka és adatbiztonság növekedése.