DR. LAN Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

DR. LAN Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Cégbemutató

A DR. LAN Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult miskolci székhelyű, magyar magánszemélyek vállalkozása, mely kezdetben a számítógépes hálózatok kialakításával foglalkozott, majd profilja gyorsan bővült és már évek óta felöleli az informatikai megoldások széles körét.
Erőforrásainkkal képesek vagyunk a kis-, közép- és nagyvállalati szegmensben egyaránt megfelelő szolgáltatást nyújtani.

A vállalati piacon túl jelentős referenciákkal rendelkezünk a közigazgatási és önkormányzati szegmensben valamint az oktatási intézmények területén is. 25 éves szakmai tapasztalatunkat minden feladat megoldása során az ügyfelek maradéktalan kiszolgálása érdekében használjuk fel.

Temékeink

Esettanulmány

Vegyestermékkörű nagykereskedelemmel foglalkozó cég, több kereskedő kollégával akik a cégvezetőkkel együtt egyre inkább kihasználják a home office megoldásokat.
A vállalkozásnál felmerülő digitális adatok lokális vagy privát felhőben történő mentésének megvalósítása, informatikai infrastruktúra fejlesztéssel.
Az igények szerint méretezett, többféle módon is elérhető (lokális hálózaton, VPN-en, Internet-en keresztül) biztonságos adattárolón kerültek tárolásra a keletkező adatok, így a munkavégzés helyétől függetlenül azok biztonságos hitelesítésen keresztül elérhetővé váltak, ezzel segítve a folyamamtos, hatékony munkavégzést. A projekt elengedhetetlen része volt az informatikai infrastruktúra tervezése, fejlesztése.