First Computer Kft

First Computer Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és ez irányú végzettségekkel cégünket 2007-ben alapítottuk. Számítástechnikai alkatrészek kiskereskedelmével foglalkozunk. Fő célunk az ügyfeleink igényeinek maradéktalan kiszolgálása vásárlás előtt és után. Forduljanak hozzánk bizalommal legyen szó új számítógépről, bővítésről, átépítésről, vagy 1-1 alkatrész esetleg kiegészítő vásárlásáról. Folyamatosan frissülő és fejlődő weblapunk segítségével bízunk abban, hogy minél több információt tudunk a vásárlók rendelkezésére bocsájtani. Amennyiben a weboldalainkon nem talál esetleg megfelelő mennyiségű információt a vásárláshoz kérjük, keressen meg minket elérhetőségeinken.

Cégünk az Árukereső.hu által rendezett Ország Boltja 2013 versenyen Minőségi díj - Számítástechnikai kategóriában 1. helyezett lett.
A RAM Colosseum-ban tartott díjátadó gálán megkaptuk a díjunkat, amit a boltban kiállítottunk. A minőségi díjunkat a vásárlóinknak köszönhetjük, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre. Reméljük, hogy jövőben is minket választanak majd.

Temékeink

Esettanulmány

Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
Budapesten új irodába költözött a cég, hatékonyabb munkavégzéshez szükségük volt központi adatmentő megoldásra, amelyet távolból is el tudnak érni, ha Home Office-ban dolgoznak a munkatársak, továbbá egy nagy teljesítményű A/3-as színes multi funckiós nyomtató.
QNAP NAS került telepítésre az irodában, Asus routeren keresztül távolról is el tudják érni a NAS-t, így a munkafolyamatok távolról is folytathatóak.
A nyomtatási feladatok kiszolgálására pedig Epson 8590DTWF színes multifunkciós készülékét választottuk partnerünkkel közösen. Ezzel egy gazdaságos megoldást tudtunk kiépíteni az irodában, amivel a mindennapi felmerülő feladatokat könnyedén meg tudják oldani.