WebOrigo Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság

WebOrigo Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A WebOrigo felhőalapú megoldásokat kínál az automatizáció minden területén:
- Marketing automatizáció
- Vállalatirányítási rendszerek és oktatási platformok
- Online fizetési megoldások (bankkártya online elfogadása és kriptovaluta kereskedési megoldások)
- Ipari automatizáció, üzemeltetési szolgáltatások (szerver, tárhely, domain)

Mind egyedi fejlesztéssel, mind dobozos termékekkel rendelkezünk.

Esettanulmány

50+ országban jelen lévő, Magyarországon innovatív sporteszközt és felszerelést gyártó vállalat részére vezettük be egyedi foglalási rendszerünket, mely white-label licenccel került átadásra az ügyfél részére. Az ügyfél piacvezető gyártója a terméknek. A vállalat 70+ saját alkalmazottal, 5000+ edzővel rendelkezik. A stúdiók bezárása és a koronavírus miatt szükségük volt az edzések nyilvántartását online csatornára terelni.
Nem volt megfelelő, egyedi de white-label licenccel megvásárolható rendszer a piacon, melyet az ügyfél saját igényei szerint egyedileg kialakíthat, hogy megfeleljen az Európai Uniós adatszolgáltatási feltételeknek.
A bevezetett rendszerért a Megrendelő regisztrációs díjat kér franchise partnereitől és üzletfeleitől, így azonnal megtérült a beruházás.

További előnyök:
- Integrált Zoom, így bármikor és bárhol tudnak edzeni online
- Órák értékesítése átláthatóvá vált (bérletek vagy egyszeri alkalmak, páros bérletek)
- Tanfolyamok értékesítése, mint új funkció (egyéni és csoportos)
- Termékek, extra szolgáltatások értékesítése: foglald le és fizesd online, utána vedd át a stúdióban modell bevezetésével extra bevételhez jutnak a partnerek
- Direkt értékesítés a saját portálon keresztül (stúdió választja meg, hogy szeretné-e publikussá tenni, vagy sem a szolgáltatásait)
- Visszajelzés támogatása: értékelhető tanárok és értékelhető stúdiók