Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásunkat, az Innomedio Kft-t 2007-ben, Szegeden alapítottuk azzal a céllal, hogy az ügyviteli megoldásainkkal támogassuk a kis- és középvállalkozások fejlődését és átlátható működését.

Ügyviteli szoftverünk az InnoManagement rendszer egy saját fejlesztésű szoftveres megoldás, amelyen 2007 óta folyamatosan dolgozunk. A rendszer különböző moduljaival számos iparág számára nyújtunk komplex megoldásokat. Termékünk feleslegessé teszi a több kisebb alkalmazás használatát, amelyek nem képesek az adatok hatékony összeszinkronizálására, ezzel felesleges adminisztrációt generálnak és sok bosszúságot okoznak a felhasználóknak.

Egy összetett rendszerben gondolkozunk, melynek használata mégis egyszerű. Ezáltal a vállalkozásunk folyamatai kontrollálhatóak, feladataink tervezhetőek és ezek hatékonyságáról kimutatások adnak bizonyságot.

Az InnoManagement rendszerünk sikerének kulcsa, hogy fejlődését az ügyfelek hétköznapi problémái és felmerülő igényei tartják mozgásban. Ebben nyújtan

Esettanulmány

A 100%-os magyar tulajdonban álló Lochner Kft-t 1991-ben alapították, székhelye Kisteleken, telephelyei Szegeden találhatók. Fő tevékenységi köre a biztonsági rendszer szolgáltatás, ezen belül is főleg komplex vagyonvédelmi és biztonsági rendszerek kialakításával és karbantartásával, javításával foglalkozik. Ügyfelei ingatlanjainak védelmét, IP kamerarendszerek, riasztóberendezések, intelligens tűzjelző berendezések, valamint elektromos kerítés rendszerek telepítésével biztosítja. Gépjárművédelemben pedig vagyonvédelmi szolgáltatását a Webeye GPS járműkövető rendszerén keresztül nyújtja.
2012-ben a Lochner Kft. azzal kereste meg cégünket, hogy segítsünk számukra egy olyan ügyviteli informatikai megoldás bevezetésében, amellyel segíthetnénk az addig használt papírlapú nyilvántartásaik és a cég működésében már használatban lévő elektronikus alapokon működő nyilvántartók kiváltásában és integrálásában.
Megbízóink egy olyan összetett rendszer bevezetését várta el tőlünk, amely használata egyszerű, mely által a vállalkozás folyamatai kontrollálhatóak, feladataik tervezhetővé válnak és a feladat végrehajtás hatékonyságáról kimutatásokat tudnak készíteni.
A cég elvárásai között szerepelt, hogy 24 órában, internet kapcsolat segítségével bárhonnan elérhető rendszeren keresztül lehetősége nyíljon ügyfélkapcsolatainak teljes körű kezelésére, rendszer telepítési munkáltok szervezésére, dokumentálására, visszaellenőrzésére. Ezen felül a bevezetésre kerülő rendszerrel szemben olyan elvárásuk is volt, képes legyen biztonságos és hiteles adatkommunikációra, raktárkezelési funkciók használatára, munkatársak adatainak, munkaszerződéseinek, szervezeti felépítés, munkakörök kezelése, elektronikus iratkezelésre,
telepítési, javítás, karbantartási munkálataik nyilvántartását automatizálására, valamint saját levelezési rendszerrel is rendelkezzen.

Az innoManagement rendszer és hozzá kapcsolódó modulok kialakításával és telepítésével Lochner Kft. mindennapi munkájának szervezése nagyban egyszerűsödött, munkájukat megkönnyítette az, hogy egy átlátható felületen dolgozhatnak, mely bárhonnan elérhető online, így vagyonvédelmi rendszereket szerelő alkalmazottaik a munka helyszínén saját tableten rendszerezhetik a munkalapokat, tölthetik fel az elkészült munkafázisok dokumentációit, mely ezáltal nemcsak környezetkímélőbb, hanem sokkal ellenőrizhetőbb is a munkavégzés folyamata. Az rendszer lehetőséget biztosít a feltöltött szerződések alapján történő számlázásra is.
A kontrolling funkció használatával az elvégzett munkák teljes körűen visszaellenőrizhetők, a költségek és bevételek költséghelyhez rendelésével az egyes tevékenységek jövedelmezősége egyszerűen nyomon követhető.
A munkatárasak munkaidő nyilvántartására, valamint széles körű munkaügyi nyilvántartásra is megoldást nyújt a bevezetett szoftver.
Mindemellett az ügyfél részéről folyamatosan felmerülő új igényeinket megbízhatóan és a felhasználói ergonómiát szem előtt tartva próbáljuk meg kielégíteni.
A vállalatirányítási rendszer használatával a ügyfelünknek lehetősége nyílt adatainak hatékony összeszinkronizálására, ezzel felesleges és időt rabló adminisztráció alól mentesülnek ezzel sok apró bosszúságtól kímélik meg magukat.