InfoComplex Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

InfoComplex Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az InfoComplex a KKV szektort támogatja rendszergazdai szolgáltatásokkal. Hisszük, hogy megoldásainkkal partnereink versenyképesebbek, hatékonyabbak lesznek saját területükön. Így a kisvállalkozásokat, az ország valódi gazdasági motorját támogatva járulunk hozzá Magyarország fejlődéséhez és versenyképességéhez. A cég rendszergazdai szolgáltatást nyújt. Állandó kapcsolatban áll vevőivel, folyamatos támogatást biztosítva, mely során a felmerülő informatikai hibákat, igényeket szolgálja ki. Emellett segítséget nyújt az informatikai fejlesztésekben, eszközöket szállít és komplett rendszereket épít ki.
A szolgáltatás a következő informatikai területeket érinti: szerver környezetek, számítógépek, egyéb kliens eszközök, valamint hálózatok.

Esettanulmány

A MetMax Europe Kft egy győri CNC forgácsolással foglalkozó gyártó cég, 2019-ben csaknem 4 milliárd forint árbevétellel, 132 fő alkalmazottal. A cég nemrég esett át tudlajdonosváltáson és ennek folyamán került felújításra az IT rendszer.
A cég szerver és hálózati környezete elavult volt, nem működött biztonságosan, a biztonsági mentések hiányosak voltak, és sok esetben történt szerver leállás, mely üzleti/gyártási kiesést okozott.
A teljes szerver környezetet cseréltük Dell PowerEdge szerverekre, kialakítottuk a biztonsági mentéseket és a teljes IP hálózatot átalakítottuk VLAN-os megoldással. Fejlesztettük a WiFi hálózati rendszert, valamint a szerverekhez kapcsolódóan elkészítettünk egy teljes replica megoldást, mely így maximum fél óra kiesési időre szűkíti a gyártási kiesést lehetőségét. Az alkalmazott gyártók és technológiák: Microsoft Windows szerverek, Microsoft Hyper-V, Synology NAS-ok, Unifi WiFi renszer, Mikrotik routerek és switchek, Altaro Hyper-V Backup mentési megoldás.