Equibro Korlátolt Felelősségű Társaság

Equibro Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk egyedi ügyféligények alapján fejleszt felhő alapú, üzleti folyamatokat támogató szoftvereket.

Temékeink

Esettanulmány

Az ügyfél üzletviteli tanácsadással foglalkozó, évi 800 millió forint árbevételű cég, mely 10-15 fő saját munkavállalóval és kb. ugyanennyi alvállalkozói körrel végzi tevékenységét. A cég ügyfelei között kormányzati és piaci - jellemzően közép- és nagyvállalatok - szerepelnek.
A cég ügyfelei részére BPR (folyamatfejlesztési) tanácsadást végez, mely során szükséges támogatni magát a folyamatok felmérését, a létrejött eredménytermékek tárolását és kooperatív módon történő szerkesztését. A projekt során elkészült dokumentumokat az ügyfél általában saját maga által üzemeltetett folyamat nyilvántartó szoftverébe szükséges betölteni, továbbá elkészíteni a folyamatokhoz kacsolódó szabályozókat.
A cégünk által fejlesztett informatikai eszköz megoldást nyújt egy BPR projekt teljes életciklusa során. Támogatja a folyamatok felmérését, központi, strukturált tárhelyet biztosít a munkaközi és végleges anyagok ügyféllel történő megosztására. A beépített naplózó eszköz segítségével minden esemény visszakövethető, a jogosultságkezelő modul pedig biztosítja az adatok sértetlenséget és bizalmasságát. A rendszer segítségével szabványos, BPMN eszköz által feldolgozható kimenet generálható, így az eredménytermékek az ügyfél folyamattámogató rendszerében megjeleníthető, továbbá lehetővé teszi a folyamat leképezését workflow támogató szoftverek által. Jelen alkalmazott megoldás esetében az eszköz webes alapon, felhőszolgáltatásként volt érhető, de a rendszer alkalmas lokális telepítésre és futtatásra is.