ARMAMENTA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

ARMAMENTA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Békés megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Cégbemutató

Cégünk számítástechnikai kiskereskedelemmel, szoftverek, webáruházak fejlesztésével, rendszergazdai szolgáltatásnyújtással, informatikai hálózatok telepítésével, üzemeltetésével foglalkozik. Tevékenységünk között sorolhatjuk még a - most már informatikai alapokra épülő - pénztárgépek értékesítését, szervizelését, pénztárgép hálózatok üzembe helyezését és üzemeltetését is.

Temékeink

Esettanulmány

30 szobás szálloda, fürdő, étterem és kiszolgáló egységeinek üzemeltetése. Egymásra épülő szolgáltatások (fürdő, szálloda, gyógyászat) hatékony kihasználása és hatékony üzemeltetése újonnan kiépülő informatikai hálózattal és weboldallal.
Mint induló szálloda sem üzembehelyezett - és tesztelt - informatikai hálózattal, sem az eladás egyik alapfeltételét jelentő online megjelenéssel nem rendelkeztek. Cégünket kérték fel mindkét fennálló feladat megoldására.
A meglévő - pályázati - eszközök integrálása, hálózat üzembe helyezése, feladatkörönkénti munkaállomások beállítása, kollegák betanítása. Wifi hálózat kiépítése, leválasztás a fő hálózatról a vendégek részére.
Honlap megtervezése, felépítése, beüzemelése, összekapcsolása külső rendszerekkel.