hrfelho.hu Korlátolt Felelősségű Társaság

hrfelho.hu Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A HR Felhő egy olyan komplex toborzási platform, amely a klasszikus toborzási és karrierportál funkciók mellett munkatárs-ajánló rendszert és teljes értékű belső karrier modult is biztosít cége számára, továbbá hatékony eszköz a munkáltatói márkaépítésre is. Bár a HR Felhő ügyfeleinek jelentős részét korábban multinacionális nagyvállalatok tették ki, a piaci igényekre reagálva alakítottuk ki a szoftver KKV verzióját, hogy a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak se kelljen lemondaniuk toborzási folyamataik megkönnyítéséről, a jelöltadatbázis építésről és egy korszerű, saját karrierportál működtetéséről. Ezzel a konstrukcióval a 250 főnél alacsonyabb létszámú, rendszerint kevesebb toborzással rendelkező cégek is kedvező havi- és bevezetési díjak mellett juthatnak hozzá a HR Felhőhöz.

Esettanulmány

A Szentkirályi Magyarország piacvezető ásványvízgyártó és forgalmazó vállalata. 2003-as alapítása óta jelentős fejlődésen ment keresztül, melynek eredményeként napjainkra két üzemben (Szentkirályon és Kékkúton) gyártják az ország kedvenc ásványvizeit: Szentkirályi, Theodora, Nestle Aquarel, Emese, stb. 2018 óta az amerikai PepsiCo érdekeltségeit felvásárolva, a a Pepsi üdítők és élelmiszertermékek kizárólagos hazai forgalmazóivá és a franchise jogok birtokosává váltak. A vállalat mintegy 600 főt foglalkoztat országosan, központja Budapesten található.
A cég növekedéséből fakadó terjeszkedésnek köszönhetően a toborzási folyamatok az országban 3 helyen folynak párhuzamosan: Szentkirályon, Kékkúton és Budapesten. A földrajzi távolság és az életbe lépő EU GDPR miatt, valamint a toborzási folyamatok gyorsítása érdekében merült fel náluk az igény egy felhő alapú, infrastrukturális befektetést nem igénylő szoftver megoldás bevezetése.
Szintén megoldandó problémaként merült fel a toborzási folyamatokban részt vevő szakmai vezetők bevonása a pályázatok kezelésébe és a részletes riportolhatóság, amelyek segítségével a teljes toborzási-kiválasztási folyamat mérhetővé válhat.
harmadrészt szintén fontos szmepont volt az, hogy a cég ismertségéhez és arculatához maximálisan illő, könnyen kezelhető vállalati karreirportál kerüljön kialakításra.
A szentkiralyi.hrfelho. webcímen elérhető karrierportál és a mögötte működő admin felület teljes megoldást biztosít a válallat számára a felsorolt problémákra vonatkozóan. A felhő alapú szolgáltatás rugalmas, stabil és költséghatékony megoldást jelent a Szentkirályi számára, ahogyan számos más ügyfelünknek is.

A földrajzi távolság a bárhonnan elérhető szoftver segítségével orvoslásra került, a szakmai vezetők és egyéb - a toborzásokban rézt vevő kollégák bevonása megvalósult, a toborzási folyamatok felgyorsultak. A vállalat által problémaként vázolt, megoldandó feladatok teljesülése mellett számos toborzási költség (álláshirdetések, stb) csökkent, saját munkavállalói adatbázis épült és épül folyamatosan, az egyes ezrvezeti egységek és a HR közötti kommunikáció javult, felgyorsult. Mindezekkel együtt a legalább 20% -os munkaidő megtakarítás jött létre és a munkáltató márkaépítésben is jelentős segítséget nyújtott a Szentkirályinak a HR Felhő.

A vállalat számos ügyfelünkhöz hasonlóan évek óta a szofverünket használja, a rugalmas és proaktív support szolgáltatásnak (is) köszönhetően.

Weboldal: