Marketera Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Marketera Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Marketera egy marketing tanácsadó iroda, amely elsősorban B2B technológiai piacokon működik. A márkaépítéstől a marketingen és az értékesítésen át az ügyfelek gondozásáig mindent integrál egy egységes rendszerbe. A marketing egyes részterületeinek biztosításán kívül az értékesítést és a marketinget támogató technológiai platformot is bevezetünk és üzemeltetünk az ügyfeleinknél. A Marketera Magyarország legnagyobb HubSpot partnere.

Esettanulmány

A nagyvállalat szoftverfejlesztést emeli új dimenzióba az Oriana International által fejlesztett low-code platform.
Az Oriana Effector platformja egy olyan programozást segítő keretrendszer, amellyel egy-egy robusztus, vállalati szoftvermegoldást nagyon gyorsan, mégis egyedi igények szerint lehet leprogramozni.

A cég nemzetközi sales és marketing növekedéséhez és az aktivitások támogatásához keresett támogató rendszert. A sales és marketing csapatok bővülése megkívánta, hogy egy strukturált CRM rendszert kezdjenek el használni. Az újonnan indított marketing aktivitások nyomonkövetéséhez is elengedhetetlen volt egy új rendszer, hogy mérni tudják azok sikerességét.
Az Oriana a HubSpot Marketing Professional modulját kezdte el használni, ami kiemelkedő támogatást nyújtott az újonnan indított marketing és sales aktivitások monitorozásához és riportolásához. A modul segítségével egységesen tudták kezelni a közösségi média platformokat, a hirdetéseket, leendő ügyfelekkel történő kapcsolattartást. Mind a sales és marketing csapat látta a leadekkel folytatott kommunikációt és azok életútját.