Goodroid Korlátolt Felelősségű Társaság

Goodroid Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Goodroid Kft. a folyamatautomatizálás területén nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat, amelyek célja a hatékonyság növelése, a költségek csökkentése és az időmegtakarítás elérése intelligens automatizálási megoldásokkal. A cég elkötelezett amellett, hogy a vállalatokat megszabadítsa a monoton feladatoktól, minimalizálja a hibák előfordulását, így költséghatékonyabb működést biztosítva számukra. Szolgáltatásaik közé tartozik az adatok bevitele, jelentések készítése, valamint egyéb vállalati folyamatok automatizálása.

A Goodroid által kínált automatizálási megoldások révén a vállalatok 75%-a jelentős versenyelőnyre tesz szert, míg a munkavállalók akár 30%-kal is csökkenthetik az idejüket a munkafolyamatok automatizálásával. A cég képes összekapcsolni és automatizálni üzleti alkalmazásokat és manuális folyamatokat, függetlenül az iparágtól vagy a vállalat méretétől. A Goodroid Microsoft eszközöket, például a Power Automate-et használva biztosítja a folyamatok zökkenőmentes integrációját.

Temékeink

Esettanulmány

Az XY Kft., egy kisvállalkozás az elektromos háztartási cikkek nagykereskedelmében, kiemelkedő szerepet tölt be Magyarország hangtechnikai szektorában. Budapesten található, és prémium minőségű audio berendezések forgalmazására specializálódott, beleértve olyan neves márkákat, mint a Korg, a Genelec és a dB Technologies. Annak ellenére, hogy kisvállalkozás, az XY Kft. hatékonyan navigál a dinamikus piaci körülmények között erős iparági kapcsolataira és átfogó termékismeretére támaszkodva. A Hangszeresek Országos Szövetségének (HANOSZ) tagjaként az XY Kft. elkötelezett az aktív zenei részvétel társadalmi népszerűsítése mellett. A cég büszke arra, hogy kiváló minőségű audio megoldásokat kínál, amelyek jelentősen javítják a felhasználók hallási élményét különböző környezetekben, a személyes szórakozástól a professzionális alkalmazásokig.
Az XY Kft. egyik jelentős üzleti kihívása a bejövő beszállítói számlák ellenőrzése köré szerveződik. Az adminisztrációs folyamat során a számlákon szereplő adatok és tételek manuális kiolvasása és beírása a cégenkénti Excel dokumentumokba rendkívül időigényes volt. Ez a gyakorlat nemcsak a dolgozók munkaidejének jelentős részét emésztette fel, hanem számos problémát is okozott.

Az eljárás során gyakran előfordultak emberi hibák, mint például a téves adatrögzítés vagy a hiányos információk, amelyek további idő- és erőforrás-ráfordítást igényeltek az utólagos korrekciók miatt. Az ilyen hibák következtében a pénzügyi jelentések és az üzleti döntéshozatal is megbízhatatlanná válhatott, ami kockázatot jelentett a vállalat számára a stratégiai célok elérésében.
Az XY Kft. a bejövő beszállítói számlák ellenőrzésének problémájára innovatív megoldást talált a Microsoft Power Automate, mesterséges intelligencia (MI) és folyamatautomatizálás alkalmazásával. A bevezetett folyamat során a számlákat e-mailen keresztül küldték el a Power Automate rendszerének, ahol az MI kivonatolta a szükséges adatokat a számlákról. Ezeket az adatokat egy előre strukturált Excel fájlba rögzítették, amelyet aztán e-mailben visszaküldtek a feladónak, és egyúttal elmentettek a OneDrive felhőalapú tárolójába is.

A megoldás bevezetése számos üzleti előnyt hozott az XY Kft. számára. Az automatizált folyamat jelentősen növelte a számlaellenőrzési eljárás hatékonyságát, mivel az adatok gyors és pontos feldolgozása minimalizálta a manuális beavatkozást és az ezzel járó hibalehetőségeket. Az adatok pontos rögzítésének köszönhetően csökkentek a korrekciós munkák, így az alkalmazottak felszabadultak, hogy értékesebb feladatokra összpontosítsanak.

Az automatizálás bevezetése továbbá javította a vállalat erőforrás-kihasználását, hiszen a korábbi manuális adatfeldolgozás helyett a dolgozók most magasabb hozzáadott értékű tevékenységekkel foglalkozhatnak. A hatékonyságnövekedés következtében a számlák feldolgozása és kifizetése is felgyorsult, ami kedvezően hatott a beszállítói kapcsolatokra és a vállalat piaci megítélésére.

Összességében az XY Kft. az új rendszer bevezetésével nemcsak az operatív folyamatait tette gördülékenyebbé, hanem hosszú távú versenyképességét is erősítette a hangtechnikai piacon. A modern technológiák alkalmazása révén a cég képes lépést tartani a változó piaci igényekkel, miközben biztosítja üzleti folyamatainak megbízhatóságát és minőségét.