ITAdmins.eu Kft.

ITAdmins.eu Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk informatikai rendszerek üzemeltetésével, építésével foglalkozik immár több mint 10 éve. Tapasztalatunk elég sokrétűvé vált az évek folyamán a mikrovállalati rendszerektől a nagyvállalati rendszerekig, valamint a felhőszolgáltatások terén is.

Esettanulmány

Az ügyfél húsipari feldolgozó eszközöket forgalmazó vállalkozás, kb 15 fő munkavállalóval.
A régi elavult informatikai hardver és szoftver rendszert kellett lecserélnünk úgy hogy a cég közben működött így leállás csak ritkán volt megengedhető.
A rendszerbe új szerver és szoftver elemek lettek beépítve virtualizációs megoldás segítségével, valamint a kliens oldali eszközök jó része is lecserélésre került. A bevezetés után a dolgozók egy modernebb, gyorsabb rendszerrel dolgozhatnak és nem kell félniük attól hogy a régi rendszer összeomlik és nem tudják végezni a munkájukat.