42NET Marvin Cloud Kft.

42NET Marvin Cloud Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Mi, akik a 42NET-nél dolgozunk nagyon odafigyelünk egymásra és környezetünkre is. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki olyan közegben dolgozhasson, amely inspirálja és előbbre viszi. Ezen kívül eredményeinket a szabályok is meghatározzák. A 42NET-nél igyekszünk együtt lüktetni a piaccal ás annak igényeivel. Ezért is fordulhatott elő, hogy amikor egy kiállításra készültünk, kerestük a piaci réseket, észrevettük, hogy egyáltalán nem foglalkozik senki a piacon azzal, hogy egy szerkesztőségben többnyire hölgyek, míg a stúdiókban többnyire férfiak dolgoznak. Mint ahogy azzal sem, hogy a teljes emberiség mintegy 15%-a balkezesen születik, és 99%-uk az is marad. Ezeket a tényeket egyetlen szoftvergyártó cég sem ismerte fel korábban.
A 42NET mai napig az egyetlen szoftvervállalat a playout piacon, amely gondolt a nők és férfiak, a jobb és balkezes felhasználók igényeire is. Ezt a mentalitást, gondolkodást igyekszik szimbolizálni a rózsaszín és kék logó.

Esettanulmány

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Székhely 1037 Budapest, Kunigunda útja 64.
Vezetők Papp Dániel vezérigazgató
Tulajdonos Magyarország Kormánya
Forma részvénytársaság
Termékek műsorszórás
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a magyar állam által elkülönített vagyonkezelő és pénzalap, melynek kezelője a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, költségvetését az Országgyűlés hagyja jóvá, tevékenységét a vezérigazgató irányítja. 2011. január 1-jén alakult. Fő feladata 2015-től a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. számára történő műsorgyártás. Az Alap legfontosabb feladatai a következők:
közszolgálati média- és hírszolgáltatás; a Közszolgálati Közalapítvány, a közösségi médiaszolgáltatások, a közszolgálati médiaszolgáltatók szervezeti átalakításának támogatása; közszolgálati célú műsorszámok gyártása és támogatása; az elsőként filmszínházban bemutatásra szánt filmalkotások támogatása; a közmédia-rendszer közös archívumának gyarapítása
Az MTVA rádiós műsorainak előkészítéséhez és lebonyolításához szükséges playout rendszer beszerzése, üzemeltetése és továbbfejlesztése szolgáltatással vegyes adásvételi szerződés keretében azzal a céllal, hogy mindennapi működését racionalizálni legyen képes a működési költségek jelentős akár 40% konszolidálása mellett. Ajánlatkérő általános célja volt, hogy a bevezetésre kerülő szoftverrendszer legyen képes egyidejűleg és globálisan kiszolgálni az MTVA összes rádióállomásának gyártási és lebonyolítási folyamatát, valamint legyen képes egységes keretrendszerben kezelni és menedzselni az egyes állomások – műfaji különbözőségekből fakadóan – eltérő műsor-előkészítési, gyártási és adás lebonyolítási munkafolyamatait. Erre eddig nem volt megoldása amiatt, hogy az MTVA-hoz hasonló, összetett és szerteágazó intézmény, média konglomerátum nem volt. A feladatra tehát speciális megoldásokra volt szükség.