INFOBIT Informatikai, Irodatechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

INFOBIT Informatikai, Irodatechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Miért velünk?Miben vagyunk mások?
Rendkívül széles termékkínálat: közel 100.000 termékből választhatnak ügyfeleink. Nagy beszállítói háttér.
„Egyablakos megoldás”: Nem kell egy csomó céggel kapcsolatot tartania, hiszen mindent ami az irodába kell, beszerezzük Önnek.Ezzel időt és pénzt spórol.
Gyorsaság: 24-48 órás kiszállítási határidő. Ami nincs raktáron, azt vagy helyettesítjük (ügyfél dönti el) vagy a készletre érkezés után azonnal pótoljuk. Rugalmas csere. Ingyenes kiszállítás országosan.
Személyesség: A legtöbb céggel ellentétben mi tényleg tudunk az ügyfelekre figyelni, mert a beszállítóink foglalkoznak minden egyéb területtel, így a mi fókuszunkban tényleg a maximális minőségű kiszolgálás áll.
Teljeskörű Pályázati Eszközbeszerzés: Informatika,Irodatechnika,nagy konyhai berendezések, konyhai kiegészítők,sport eszközök, bútorok (egyedileg is gyártunk),kültéri bútorok, kondi gépek,klíma,játékok,speciális óvodai és iskolai fejlesztő és játék eszközök, szoftverek,kerti kis gépek.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk egy Magyarországon piacvezető gyógyszeripari kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég.
Stabil, saját erőforrásokkal rendelkezik. Több mint 220 fő-s létszámmal.
Ügyfelünk azzal keresett meg minket, hogy részben pályázati forrásból, olyan eszközöket, rendszereket szeretnének vásárolni, melyekkel az adatfeldolgozási, adatkezelési és adatvédelmi rendszerüket tudják le egyszerűsíteni! Igyekeztük mind szoftver mind hardver oldalon a legmegfelelőbb megoldást találni.

Szerverek és informatikai hálózat kiépítésén túl, számítógépeket és laptopokat is beszereztünk nekik!
A hálózatot összekötöttük a szintén általunk forgalmazott dokumentumkezelő és fénymásoló berendezésekkel! A szükséges szoftverek beszerzése, installálása és kezelésének oktatása is a mi feladatunk volt.
A projektet természetesen a pályázati követelményeknek megfelelően végeztük, és a pályázat íróval is tartottuk a kapcsolatot, ezzel levettük ügyfelünk válláról a terhet!
A projektnek köszönhetően egy biztonságos, modern, egyszerűen használható, központi adattároló rendszert sikerült közösen kiépítenünk!
A rendszer hatására a munkafolyamatok leegyszerűsödtek és felgyorsultak, aminek köszönhetően ügyfelünk jelentős termelési kapacitást tudott felszabadítani.

Weboldal: