AI!mate Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

AI!mate Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az AI!mate Szoftverfejlesztő Kft. egy 2008-ban alapított, magas hozzáadott értékű fejlesztő cég. Elsődleges szakterülete képfelismerési technológiák és mesterséges intelligencia megoldások fejlesztése. A leginnovatívabb technológiai megoldásokkal dolgozik az orvosi diagnosztikai informatika területén. Tevékenysége középpontjában saját fejlesztésű kép- és hangelemző eszközök, távdiagnosztikai alkalmazások és automatikus orvosi diagnosztikai eszközök (CAD) fejlesztése áll. A cég kiváló kapcsolatokat ápol olyan tudásközpontokkal, mint a Semmelweis Egyetem vagy a Szegedi Tudományegyetem.

Temékeink

Esettanulmány

Semmelweis Egyetem Sugárbiológiai Tanszék.
Tudományos műhely, képalkotási, orvosi labor.
Partnerünknél hiány volt egy olyan probléma megoldásában amely egy mezoskálájú illetve makroskálájú klinikai és nem-klinikai képalkotó eszközökkel nyert, legalább háromdimenziós adathalmazok feldolgozása. A program segítségével a képi adatok különböző származtatott mennyiségei számolhatók a 3D képek voxeleiből. Az így kiszámolható adatok (paraméterek) az eredetileg leképezett struktúrákra, tárgyakra, szervekre, betegségekre vonatkozó többlet információt hordoznak. A program által tehát a képek által hordozott mélyebb információ felderíthető, és egymástól gyorsabban, megbízhatóbban különíthető el pld. egy megbetegedett és egy egészséges szerv a geometriai paraméterek segítségével.
Multimodális képalkotó felvételek (CT, SPECT, PET és MRI) automatikus statisztikai alapú feldolgozását és elemzését lehetővé tevő speciális célhardverre optimalizált komplex rendszer. A felvételek intenzitás alapú statisztikáin, geometriai jellemzőin és fraktáldimenzió segítségével számított komplexitásán alapuló elemzéseket tesz lehetővé mind egyéni, mind csoport szinten.