Epax Korlátolt Felelősségű Társaság

Epax Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Budapest

Cégbemutató

Az Epax Kft. 2014 óta van a piacon. Minden munkatársunk legalább 10 éves tapasztalattal rendelkezik a szakmán belül.
Saját vállalatirányítási szoftver fejlesztése és értékesítése a fő profilunk, amelyet nem csak eladni szeretnénk, hanem segíteni a bevezetésben és tökéletesen rászabni minden munkafolyamatra, hogy időt és pénzt takarítsunk meg.
Saját szoftvereinken túl erősségünk az egyedi igények megvalósítása, és integrálása a meglévő rendszerekhez. Üzleti folyamatok modellezése, rendszerbe illesztése és folyamatok támogatása, gyorsítása.

Temékeink

Esettanulmány

A tanulmányban szereplő cég néhány száz ügyféllel indult, amely mára több ezerre duzzadt. Ez köszönhető a gördülékeny munkavégzésnek és adminisztrációnak amelyet a bevezetett ERP rendszerrel sikerült elérni. Ami nélkül még ma is rengeteg excel táblázatban lennének az ügyfél adatok, számlázás, hibajegyek stb.
Kihívást jelentett az ügyféladatok kezelése, szerződésadatok, dinamikus internet csomagok, hibajegyek, fájlok(jegyzőkönyvek, szerződések, telepítési képek stb), számlázás.
Ezt több ezer ügyfélnél saját kézzel csinálni nagyon lassú folyamat és rengeteg hibalehetőséggel jár.
Ezeket az alap problémákat próbáltuk meg orvosolni a szoftverünk bevezetésével.
A fent említett problémákra szabva bevezettük a szoftverünk a cég működésébe. A lehető legjobban megpróbáltuk a cég működésére szabni. Szerencsére ez nem jelentett nagy gondot, mivel elég jól konfigurálható szoftvert hoztunk létre. A rengeteg automatizációnak és a könnyű munkavégzésnek köszönhetően sokkal több idő maradt a hálózat fejlesztéseikre, ügyfél-elégedettség növelésére. Így a kezdeti néhány száz ügyfélből pár év alatt több ezer ügyfelük lett.

Weboldal: