FI Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

FI Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A FI Hungary Zrt. a Unit4 ERP szoftvergyártó egyetlen Közép-európai Reseller partnere. Elsődleges tevékenységünk vállalati szoftverek bevezetése és értékesítése.

Temékeink

Esettanulmány

A HAT-AGRO Csoport közel 20 éve kínál komplex megoldásokat a higiéniai termékek, kártevőirtószerek, baromfi tartástechnológiai, valamint vízkezelési rendszerek forgalmazásában. A 2,5 milliárd forintos árbevételű, győri telephelyű cégcsoport az innovatív biobiztonsági megoldások egyik vezető hazai szolgáltatója.
A HAT-AGRO által korábban használt vállalatirányítási rendszerek legnagyobb hiányosságai a támogatás és a jogszabálykövetés terén jelentkeztek. A legnagyobb gondot az év eleji átállások körül felmerülő problémák okozták, melyek javítása olykor napokon, heteken belül valósultak csak meg. Az új ERP rendszer kiválasztásánál az az üzleti döntés született, hogy a kereskedelmi központú ügyvitel helyett a pénzügy váljon az üzleti folyamatok központjává.

HAT-AGRO céljai és elvárásai a megfelelő vállalatirányítási rendszer kiválasztásánál:
1. folyamatos és naprakész elektronikus üzleti ügyvitel biztosítása
2. az operatív és a kontrolling folyamatok támogassák az üzleti döntések előkészítését
3. cégcsoporton belül több céget, divíziót is képes legyen kezelni
4. valós idejű átláthatóságot biztosítson, percre és fillérre pontos képet kapjanak pénzügyi pozíciójukról
5. könnyen és pontosan kinyerhető adatok segítsék az elemzők, a vezetők munkáját

A fent említett elvárásoknak – bár többkörös elbírálási folyamat révén választottuk a végső szoftverszállítót- egyértelműen a Unit4 vállalatirányítási megoldása felelt meg igazán. A szoftver bevezetéséhez a HAT-AGRO 50 százalékos támogatást vett igénybe, amit európai uniós forrásból finanszíroztak.
A rendszer kiválasztásánál fontos volt, hogy az adatok térben és időben bárhol elérhetők legyenek. „A gazdasági környezet folyamatos változásai a felhasználóktól is állandó alkalmazkodást igényelnek. Munkatársaink elmondása szerint a Unit4 ERP használatával ez az adaptálódási folyamat is meglepően egyszerűen és gyorsan megy” mondta Kató Zsuzsa, a HAT-AGRO beszerzési vezetője.


Unit4 ERP megoldását a HAT-AGRO a beszerzés és logisztika, a számlázás és pénzügy, a szállítás illetve a vezetői lekérdezések területén alkalmazza. A könnyű és gyors integrálás mellett a mindennapos használatban a folyamatosan rendelkezésre álló, az igények szerinti kontrolling kimutatások azok, amelyek a megoldás kiemelkedően fontos elemei a cég számára.
„Munkatársaink elmondása szerint a Unit4 szoftvere maximálisan segíti a változó üzleti világhoz való alkalmazkodást és a rendszer támogatja a HAT-AGRO ügyfélközpontú szemléletét” mondta Kató Zsuzsa. A kereskedő kollégák számára, akár távolról is hozzáférhetők a partneradatok, elérhetőségek, illetve eladási eredményeik. Továbbá a menedzsment számára megbízható és gyorsan előállítható napi kimutatások, lekérdezések készíthetők.

A HAT-AGRO a Unit4 ERP rendszer révén naprakész betekintési lehetőséget, pontos és megbízható lekérdezéseket és kimutatásokat, a korábbinál egyszerűbb üzletvezetést, valamint korszerű, felhasználóbarát és praktikus megoldást kapott készhez.