FORVEX KFT.

FORVEX KFT.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2010 májusában indult, a szakmai tapasztalatokra és kapcsolatokra alapozva.
Fő tevékenységünk kezdettől fogva a számítógép-vezérlésű varrógépek, hímzőgépek eladása, karbantartása és javítása. Termékeinket multinacionális cégek együttműködésével, termékeik disztribúciójával, főként importból szereztük, illetve szerezzük be. Elsősorban Happy Japan; Ricoma gyártmányú gépeket és perifériákat forgalmazunk. Importálunk mintaszerkesztő szoftvereket Olaszországból, Görögországból és Kínából. A szolgáltatásaink teljességének érdekében hímzéshez szükséges kellékanyagokat is forgalmazunk, amelyeket a thaiföldi Rapos Inc.-től szerzünk be.
https://www.forvex.hu/
https://www.happyjapan.hu/
http://www.ricoma.hu/
http://www.gem-cerna.hu/
Jelenlegi helyzetünk stabil, KSH adatait figyelembe véve piacvezetők vagyunk ebben a szegmensben. Honlapjaink a keresőszavakra a Google oldalán az elsők között jelennek meg.
Úgy gondoljuk, hogy ezt a helyzetet a széles körű szolgáltatásainknak köszönhetjük

Temékeink

Esettanulmány

Az esettanulmányhoz, egy 6 főből álló céget választottunk ki, akik fő tevékenysége Információ-technológiai szaktanácsadás, de emellett textiláruk gyártásával, egyéb ruházat, kiegészítők gyártásával és munkaruházat gyártásával foglalkoznak. Ezeket a különböző textil termékeket látják el egyedi hímzésekkel. Főként nagyobb vállalatoktól, de éttermektől, különféle kluboktól is érkezik hozzájuk megrendelés.
11 éve nyitották vállalkozásukat, azóta stabilan jelen vannak a piacon. A hímzés területén piaci előnyüket, az igényes munkadarabok elkészítésének köszönheti.
Partnerünk egyedi logókkal szeretné ellátni sapkáit és ruházati cikkeit. Jelentkezett egy olyan igény, hogy egyik másik hímzésnek 3D-nek kell lenni. Ahhoz hogy ki tudja elégíteni ezeket az igényeket szüksége volt egy olyan hímzőminta tervező szoftverre, mellyel a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben tudja elkészíteni a hímzendő mintákat, hogy megrendelői meg legyenek elégedve az eredménnyel és rövid időn belül teljesíteni tudja a megrendeléseiket. Nemrég kezdtek el ezen a területen komolyabban dolgozni és fontos számukra, hogy igényes munkákkal jelenjenek meg a piacon, hogy megrendeléseik számát növelni tudják.

Coreldraw felületen végzik a grafikai munkákat, ezért olyan hímzőminta tervező szoftverre volt szüksége, amely a vektorgrafikus formátumot jól kezeli. A meglévő mintatervezője nem volt alkalmas erre a feladatra, ezért ajánlottuk a Chrom Lux szoftverünket, amelyben egyszerűen és gyorsan el tudja végezni ezeket a szerkesztési feladatokat. Vektorgrafikus formátumból könnyen lehet konvertálni a mintákat és nem szükséges a teljes logó minden részletét újra megrajzolni, hanem automatikus kitöltésekkel, vonalfelismeréssel, gyorsan elkészíthetők a minták. Így több idő marad a részletekre: öltésirányok, öltéssűrűség beállításokra, valamint a szálvágások észszerűsítésére és minimalizálására, így akár elsőre is hibátlan hímzést tudnak készíteni. Ezzel időt és pénzt spórolnak. Nem készítenek selejt munkadarabokat és a hímzőgép is a lehető legjobb hatásfokon tud dolgozni. A precíz mintaszerkesztéssel, igényesebb munkákat tudnak előállítani, mint a piacon szereplő más résztvevők, így előnyre tehetnek szert a konkurenciával szemben.