Black Cell Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság

Black Cell Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Black Cell csapatát az innovatív informatikai biztonsági technológiák szakértő munkatársai alkotják, akik elkötelezték magukat az információs értékek védelme mellett. Ennek a csapatnak küldetése, hogy elősegítse ügyfelei számára hosszú távon az informatikai biztonság megteremtését, valamint ennek fontosságának minél szélesebb körben történő megismertetését. Ügyfélközpontú gondolkodásunk alappillére továbbá, hogy ügyfeleink rendelkezésére álljunk, legyen szó tájékoztatásról, technikai segítségnyújtásról vagy tanácsadásról. Célunk, hogy sokrétű, egyénre szabott, mégis integrált megoldásokat nyújtsunk kis- és közép, valamint nagyvállalatok számára a biztonsági lehetőségek kiaknázása céljából. Feladatunknak tekintjük, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a felhasználók számára, ezért folyamatosan keressük az új technológiákat.

Temékeink

Esettanulmány

Az IT-SHIELD Kft. egy dinamikusan fejlődő informatikai szakértő társaság, jelenleg 10 fő munkavállalóval, 5 jelentős ügyféllel. Az IT-SHIELD 2019-ben került megalapításra, és a Black Cell a társaságot indulásától kezdve támogatja a modern felhőalapú üzlettámogató megoldások biztosításával.
Az IT-SHIELD Kft. működésének támogatásához felhőalapú kollaborációs és dokumentumtároló megoldásra volt szüksége.
A Black Cell a Microsoft Modern Workplace keretében Microsoft 365 E3 licensz felhasználási jogosultságát biztosítja az IT-SHIELD Kft. részére, így lehetővé téve az IT-SHIELD munkavállalóinak a Microsoft 365 alkalmazások használatát (Office, Word, Excel, OneNote), a levelezés és naptár funkciót (Outlook és Exchange Online), értekezletek és hanghívások lebonyolítását (Teams), fájlok és tartalmak megosztását és kollaborációt (OneDrive, Forms, Sway), illetve az információbiztonság szavatolását.