AX Software Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AX Software Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk szoftverfejlesztéssel foglalkozik, fő profilja az AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer fejlesztése, értékesítése és támogatása, mely mikro-, kis- és középvállalatok számára készült ügyviteli rendszer. Termékünket több mint 30 cég használja országszerte,ezek között megtalálhatóak a néhány fős kisvállalkozások éppúgy, mint a több városban jelenlevő, akár 100 főt foglalkoztató nagyobb cégek is. De igény szerint egyéb szoftverfejlesztéssel is foglalkozunk.

Több mint 10 éve vagyunk jelen az informatikai piacon. Cégünknél magasan képzett informatikai szakemberek dolgoznak, több éves tapasztalattal, segítőkész, ügyfélközpontú hozzáállással. Előnyünk versenytársainkkal szemben, hogy ügyfeleink felmerült kérdéseire, problémáira mihamarabb reagálunk, segítjük őket munkájukban. A felmerült igények megoldására tanácsokat adunk, vagy akár továbbfejlesztéseket ajánlunk a programunkban, személyre szabott árajánlatokkal, hogy az ügyfél munkáját még könnyebbé, hatékonyabbá tegyük.

Esettanulmány

Az Autó Centrál 97 Kft. egy autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cég, több, mint 20 alkalmazottal, saját raktárral és két üzlettel. A szűk, hazai autóalkatrész kereskedelmi kiélezett piacon több százmillió forintos éves forgalommal és egyre nagyobb részesedéssel rendelkezik.
A korábban használt vállalatirányítási rendszerüket szerették volna lecserélni, mivel korszerűtlenné vált, és a cég további fejlődését, növekedését akadályozta. Szerettek volna egy újabb, modern vállalatirányítási rendszert, amely az igényeik szerint testre szabható, az általuk kért funkciókkal rendelkezik, vagy kibővíthető, és amely a munkájukat egyszerűbbé, gyorsabbá teszi. Valamint szerettek volna az online térbe is belépni saját webáruházzal, amelyet az új rendszer ki tud szolgálni. Kezelnie kell tudni a hatalmas, egyre növekvő adatmennyiséget. Illetve segítse az értékesítési, logisztikai és statisztikai feladatok elvégzését.
Az Autó Centrál 97 Kft. az általunk fejlesztett AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer bevezetése mellett döntött. Személyes megbeszéléseken egyeztettük az igényeiket, ismertettük a rendszerünk tudását, illetve specifikáltuk azokat a funkciókat, modulokat, amelyekhez a rendszer további fejlesztése volt szükséges. Ezek elkészítése után feltelepítettük a rendszert a szerver és kliens gépekre, és a korábbi vállalatirányítási rendszerből átemeltük az adatokat. Kialakítottunk egy teszt rendszert, melyen a kollégák meg tudnak ismerkedni az új programmal, és gyakorolni tudnak benne. Ezzel párhuzamosan folyt a kollégák oktatása is. Majd a kitűzött határidővel megtörtént az átállás az éles rendszerre.
Rendszerünket 2015 óta megelégedéssel használják, illetve további igényekkel, fejlesztésekkel zajlik a folyamatos bővítése, hogy még jobban szolgálja a napi munkát, és segítse a cég további növekedését, és növelje bevételeit, piaci részesedését. Kialakításra kerültek automatikus rendelési mechanizmusok az áruk beszerzéséhez, értékesítéséhez. Így az árumozgás, a logisztikai folyamatok egyszerűbbé és gyorsabbá, azaz olcsóbbá, jobban nyomon követhetővé váltak. Ez a fejlődés pedig az árbevétel növekedését eredményezte.