Cell-Line IT Security Korlátolt Felelősségű Társaság

Cell-Line IT Security Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Innovatív szoftverfejlesztő csapatunk magas minőségű egyedi szoftver termékeket, üzleti alkalmazásokat fejleszt. Egyedi megoldások fejlesztését vállaljuk az ötlet felmerülésétől a tervezésen és teszteléseken át a végső megvalósításig és élesítésig, illetve természetesen vállaljuk a rendszerek utánkövetését és üzemeltetését is. Gyakorlatilag mindenre van megoldásunk: ERP, CMS, ecommerce, portál, banki fizetési megoldások, weboldal- vagy mobilalkalmazás fejlesztés és online marketing. Alkalmazások és internetes oldalak, webáruházak, b2b alkalmazások UI/UX és grafikai tervezése WEB, mobil, desktop, IOT felületekre. A legújabb technológiákat is alkalmazzuk. Stabil technikai alapokat tudunk nyújtani egy újonnan bevezetett szolgáltatáshoz.

Temékeink

Esettanulmány

A Palm Beach vendéglátó egységei a nagy forgalommal rendelkező Velence Korzón találhatók. A vendéglátó egységek a májustól szeptemberig tartó időszakban több százezer embert szolgálnak ki. A vendéglátó egységekben a nyaralók-fürdőzők ételeket, alkoholos és alkoholmentes italokat vásárolhatnak. Jelen alkalmazás bevezetése jelentős piaci előnyt jelenthet az innovatív megoldásokat kereső vendéglátó egységeknek.
A megoldandó probléma a vendéglátóegységek pultjainál történő sorbanállás. Főként nagy forgalmú helyeken, így strandokon, fesztiválokon, nagyobb vendéglátóegységekben állandóan felmerülő jelenség a pultoknál történő tömeg kialakulása. Ez sem a vendéglátóegység munkatársának (hiszen nem tudja sorban kezelni a kiszolgálást, esetenként a hangzavarban, zenében nem hallja a kérést), sem a vendégnek nem komfortos (senki nem szeret sorban állni és lökdösődni). Fokozottan igaz ez az elmúlt két évben kialakult járványügyi helyzetre, mindenki próbálja elkerülni a tömegben történő tartózkodást.
A BART mobil pincér egy vásárló oldali applikáció és egy vendéglátó egység oldali menedzsment rendszerből áll. A mobil applikációt a vásárló szabadon telepítheti, ebben látja a közelében lévő, a rendszert alkalmazó vendéglátóegységeket és kínálatot. A rendszer nagyon egyszerűen kezelhető, a vásárló kiválasztja a termékeket, annak mennyiségét, behelyezi a kosárba, ezt követően a Simple Pay rendszerével azonnal ki tudja fizetni a megrendelt terméket. A rendszer az elkészült termékről push értesítést küld, így a vásárló gyakorlatilag teljesen érintésmentesen, sorbanállás nélkül tud rendelni. További funkció a Soron kívül rendelek funkció, itt plusz díj ellenében a virtuális sor elejére kerül a vásárló. A vendéglátóegység a menedzsment rendszerbe a termékeit szabadon feltöltheti, majd ezt követően vállalkozásunk élesíti az üzletet a Bart rendszerében, ami innentől elérhető a nagyközönség számára. Az alkalmazás használata a vendéglátó egység szempontjából meggyorsítja és könnyebbé teszi, rendszerezi a kiszolgálás folyamatát, további rendelésekre buzdítja a vásárlót, illetve a Soron kívül rendelek díj plusz bevételt is jelent.

Weboldal: