Cyber in Systems Korlátolt Felelősségű Társaság

Cyber in Systems Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Cyber in Systems Kft. 2018 -ban alakult és műanyagipari cégeknek nyújt különböző szolgáltatásokat, megoldásokat. Többek között különböző ügyviteli és monitorozó IoT rendszereket.

Esettanulmány

A vállalat egy Hajdú-Bihar megyében lévő, több mint 300 főt foglalkoztató műanyagipari gyártó.
A technológiai adatlapokat papír alapon tárolták, amik elvesztek, sérültek, időigényes volt a megkeresése, ha egyáltalán megtalálták. Nem tudták megfelelően felvezetni és kezelni a technológiai módosításokat. Ennek köszönhetően nagyon magas volt az átállási idő és hozzá tartozó selejt. Továbbá nem tudtak megfelelő technológiával szolgálni a bérgyártók fele sem.
A vállalatnál bevezettük az MMT szoftverünket (Machine-Mould-Technology), amely egy responsive webes alapú szoftver, amely képes tárolni a gépek és szerszámok adatait, illetve az adott géphez, szerszámhoz és alapanyaghoz tartozó technológiát. Minden technológia gyorsan kikereshető akár mobil eszköszről is. Nyomon lehet követni az összes technológiai változtatást.
Ezáltal jelentősen csökkentek az átállási idők és a selejtek. Valamint sokkal könyebb a kommunikáció a bérgyártókkal is.